潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 szeching1014 的帖子

我諗你要攪清楚我從來無講過你有無抹黑呢間野,對呢間代購我都有保留,但凡事講證據有就報海關,我更加唔係咩名牌鑑定專業人士,唔識分咩真假只係唔想大家比人利用左做打手,我點解會睇倒呢段post文不如由頭講起,自己鐘意睇手袋ig 都follow左好多代購,其中一個年青人話做左一年,見佢都幾有heart成日教人點分真假代購,有日見佢狂叫人去睇連登呢篇野,咁就入去睇下八卦下,點知見post文果個人越講越似打手,咁啱有個人話bk都係佢post,我睇開bk就過返黎呢邊,點知睇下樓主d舊post,竟然同ig果個年青人以前另一間賣有機護膚品一樣,重發現呢個年青人嘅試用相片,試問一間而家重喺ig 做代購但就不停叫人去公審佢認為係假果幾間代購,用意何在呢?

大宅

回覆 KINGCHIUMAMA 的帖子

pls share the ig link, thx

大宅

下!! 有follow問佢,之前仲問過佢價錢但貴過其他代購好多所以無買。真係估唔到原來係假嘢

複式洋房

回覆 KINGCHIUMAMA 的帖子

如果你係行家 見到有買假嘢 正常都會講出嚟啦 影響到自己生意喎

民房

KINGCHIUMAMA 發表於 18-9-28 19:54
回覆 szeching1014 的帖子

我諗你要攪清楚我從來無講過你有無抹黑呢間野,對呢間代購我都有保留,但凡事講 ...

Agree, 同樓主你一樣係連登見到覺得奇怪所以過黎8卦下。
打手feel濃,踩住人地上位呢啲野真係好缺德。

大宅

佢好似有Facebook?改左名?原來賣假野

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原來都係假貨

首頁

尾頁

跳至