掌紋在四十歳後會否有變化?

OKC
|
四十尾,近來發現有一條短纹形成?是否正常?命運會有些改變嗎?
mancer
|
幫推
sman
|
OKC 發表於 18-9-13 18:55
四十尾,近來發現有一條短纹形成?是否正常?命運會有些改變嗎?

相由心生,我相信掌紋會隨著不同環境而改變的,好似一般小朋友都唔會有事業線,要大個先有
sjnl43
|
sman 發表於 18-9-14 02:43
相由心生,我相信掌紋會隨著不同環境而改變的,好似一般小朋友都唔會有事業線,要大個先有
...

人愈黑仔愈要買下旗, 太多JM 話做完助養改命

最記得有個JM 話佢個CF 好準, 算到佢無BB, 但條簽解出黎話有, 後尾真係有左
當餘信下邪好, 日日咁多廣告, 求非洲虐疾,求難民, 一個月50蚊

港人真係飲小杯啡都係到, 用飲啡錢幫人好, 幫自己積福好啦, 一個月小一杯啫

sjnl43
|
OKC 發表於 18-9-13 18:55

買多兩支旗, 積下福改運可能有幫助

我明知被人打尖, 對方老人企唔穩, 大風大雨,咪合埋眼咁啱睇唔到

tsung
|
sjnl43 發表於 18-9-14 03:58
人愈黑仔愈要買下旗, 太多JM 話做完助養改命

最記得有個JM 話佢個CF 好準, 算到佢無BB, 但條簽解出黎話 ...

Poyau
|
sjnl43 發表於 18-9-14 04:01
買多兩支旗, 積下福改運可能有幫助

我明知被人打尖, 對方老人企唔穩, 大風大雨,咪合埋眼咁啱睇唔到