塵蟎機 吸塵機?

jasmineoj
|
有冇平價推介?
我哥有個Dyson,但唔想次次用都問佢借
整壞咗我擔當唔起
淘寶果啲價錢OK 但唔知邊款好
大家有冇好介紹
Poyau
|
希望有推介
大富翁
|
美的,唔錯,399,但我唔知係咪真係吸到塵滿
jasmineoj
|
大富翁 發表於 18-9-14 19:22
美的,唔錯,399,但我唔知係咪真係吸到塵滿

美的邊一款?唔該你
喜歡你更多
|
順便問埋,吸到塵蟎係咪都殺滅埋床蚤呢?
happylife1210
|
我自己流左呢,好得!我介紹親戚買同一牌子新型號,佢都話好得,吸到好多嘢出黎!
我有dyson 但我覺得唔夠力,一定要買有線嗰啲先夠吸力!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ngwong2
|
用緊

vivianlee0403
|
我買咗iris,第一次吸完張床真係好污糟
晴佳
|
【✅ 海尔除螨仪吸尘器家用除小狗毛除螨仪床上紫外线吸螨器虫神器】http://m.tb.cn/h.3gXCJeA?sm=ccc355 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥1UrhbeujsFS¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
我用呢款
jasmineoj
|
happylife1210 發表於 18-9-14 20:08
我自己流左呢,好得!我介紹親戚買同一牌子新型號,佢都話好得,吸到好多嘢出黎!
我有dyson 但我覺得唔夠 ...

呢個幾靚仔
Jessica.Ceci
|
happylife1210 發表於 18-9-14 20:08
我有dyson 但我覺得唔夠 ...

請問响邊到買?
happylife1210
|
Jessica.Ceci 發表於 18-9-15 16:10
請問响邊到買?

淘寶
yanyan18
|
除塵蟎機其實除唔到塵蟎,吸到既只係床舖表面上既灰塵!
塵蟎、蟎蟲係蜘蛛類生物,哩係床褥等布藝傢俱入面。用吸塵機吸只會將佢地推得更加入,吸唔到岀泥㗎
liliyu
|
我自己用緊韓國造既Carewin, 已經用左幾年, 係幾work
little_monkey
|
yanyan18 發表於 18-9-15 20:55
塵蟎、蟎蟲係蜘蛛類生物,哩係床褥等布藝傢俱入面 ...

係呀~
本來我都有諗過買,後來上網睇下原來塵蟎機係幫唔到手嘅……
bb2
|
yanyan18 發表於 18-9-15 20:55
塵蟎、蟎蟲係蜘蛛類生物,哩係床褥等布藝傢俱入面 ...

真架 但我以前用有線吸塵機真係可以吸到成盒白灰塵咁既野,反而用無線唔夠力,吸得好少
pumpumpurin
|
ngwong2 發表於 18-9-14 20:30
用緊

用緊x2 , 幾好
zone123
|
岩岩淘左,今日開箱。
佢話可以吸塵和拖地!
但個拖地刷分開送貨,
所以我要下次集運出貨先用到!