美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Ccc

別墅

臭屁 發表於 18-9-13 19:41
有冇jm試過西醫食藥減肥嘅成功例子呀?
之後有冇反彈呀?點keep架?

之前食開長沙灣幾出名個間,效果好勁但同時副作用都好勁,依家有左bb先停左藥
不嬲唔做運動,只要唔會暴飲暴食,就算停藥都唔會反彈,不過我太為食

水晶宮

我間中有運動, 但時間唔多, 雖然食少左但都唔係減得多..
有無唔好太勁SIDE EFFECT的?! 好怕太過心跳手震了

男爵府

一唔食好易肥番, 有次食到爆哂瘡

男爵府

kingking0427 發表於 18-9-14 02:54
之前食開長沙灣幾出名個間,效果好勁但同時副作用都好勁,依家有左bb先停左藥
不嬲唔做運動,只要唔會暴飲 ...

食果d藥會好多副作用......!好易病!
好多年前食過2個月.第一個月瘦8磅,第二個月瘦6磅,之後病足3個月!(傷風感冒咳)攪左好耐.
因太胃食,冇介口又肥番!

民房

我都想知啊 !!!!

邊間好??
以下我係本網討論區塭到ge

陸X華 / 2333 1835 / 紅磡 / $580 / 兩星期

禇x豪 / (吾記得 sorry) /柴灣永利中心 / $500/兩星期
王X生 / 2605 1778 / 沙田 / $350 / 一個月
黃醫生 / ? / 沙田
柯X苒 / 2706 2080 / 新都城 / $350 / 兩星期
姚X謙 / 2356 8080 / 紅磡 / $200-240 / 一個月
洪錫培 / 不知 / 銅鑼灣 / $400以上 / 一星期
曾伯豪 / 不知 / 中環 / $450-500以上 / 一星期

伯爵府

回覆樓主:

哈!我c6上兩星期食代餐,食足一日三餐,除了菜唔可能食其他,一星期減咗15磅。

個肚腩真係細咗,不過個樣勁冇精工,d皮鬆哂。

依家冇食啦,我睇死佢好快打回完形。等待中!

大宅

臭屁 發表於 18-9-13 19:41
有冇jm試過西醫食藥減肥嘅成功例子呀?
之後有冇反彈呀?點keep架?

我住個區有減肥藥賣的。
嗱,講明真係好work,食完可以唔洗食飯。不過好口渴,心跳加速,好暈。我係七年前食過嘅。
到家下,減肥仲一直放係口中,近排食代餐。肚腩係細咗嘅~

男爵府

kingking0427 發表於 18-9-14 02:54
不嬲唔做運動,只要唔會暴飲 ...

我都好想睇,真係減到,但餵緊人奶又唔可以食

男爵府

2024年龍年勳章

lalalumlum 發表於 18-12-10 15:41
哈!我c6上兩星期食代餐,食足一日三餐,除了菜唔可能食其他,一星期減咗15磅。

個肚腩真係細咗,不過個樣 ...

請問食邊隻代餐?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

iam1083 發表於 18-12-10 21:58
我住個區有減肥藥賣的。
嗱,講明真係好work,食完可以唔洗食飯。不過好口渴,心跳加速,好暈。我係七年前 ...

可唔可以介紹

男爵府

元朗林医生好人又有效。不过跟佢要好介口。

侯爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

2x年前試過,我嗰時仲係診所返工,所以老闆收得平,1個月輕10磅8磅無難度,減肥藥主要係令你無胃口食嘢,從而等個胃收返細,但副作用好勁,心跳手震口乾,有時仲見暈,經期又亂,之後停藥又好快肥返,仲要肥過未食藥之前

首頁

尾頁

跳至