自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yslysl 發表於 18-9-20 17:19
有沒有買醫療住院保險?可以claim. 6年前做都要三萬。要找個手勢好的醫生做。

...

冇買醫保 原來6年前已經係咁既價錢, 咁佢現在收我3萬, 都已經唔係貴了 我都驚會留疤

大宅

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

paramount1980 發表於 18-9-20 18:15
most of them are good. because my relatives & friends visited different doctors and find good.

Thx a lot!

大宅

Tsangson 發表於 18-9-20 23:19
有實際需要,可即刻見到醫生。我兩星期前開始紅眼症,經政府家庭醫學轉介,即日有得睇,下星期一已第三次 ...

真係好多謝妳分享經歷, 我都要試下兩邊排, 睇醫生點講, 認同小朋友眼睛不適真係好辛苦, 又捽眼又流眼水

大宅

siupo79 發表於 18-9-21 15:59
冇買醫保 原來6年前已經係咁既價錢, 咁佢現在收我3萬, 都已經唔係貴了 我都驚會留疤 ...

手勢唔好,可能會有疤。我睇開的視光師話,佢見過有D做得真係無咁好,好覺眼。

首頁

尾頁

跳至