揀邊款chanel 咭片簿好

mimiNbaby
|

有選擇困難症。我本身鍾意桃紅或粉紅色,宜家shop有桃紅薄身既現貨,隻色勁靚。 但我用開個咭片簿可以放相的,難得chanel 有個款有得放相,不過就藍色...... 宜家都唔知點揀好。見你地既post, 又好似拉鍊款放得多野啲,唔知點揀好.....

(啲相上網搵的,似我喺shop果到既款)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Che_Che
|
藍色靚
wcpcelia    發表於 18-9-14 09:47
esmehouse
|
Pink
bearbb5
|
回覆 mimiNbaby 的帖子

幾錢呢? 唔貴既, 買返去蓄啦...
雖然我都鍾意PINK多D!
Jennife826kkwok
|
mimiNbaby 發表於 18-9-14 07:51
有選擇困難症。我本身鍾意桃紅或粉紅色,宜家shop有桃紅薄身既現貨,隻色勁靚。 但我用開個咭片簿可以放相 ...
籃色個個會好D
我覺得Prada會靚DD
生命麵包
|
藍色果個款有出黑色
mimiNbaby
|
我鍾意藍色既間格, 藍色係唔錯, 但我好鍾意隻桃紅色.....
兩個都買哂又好似好跨張, 因為我仲要買個銀包
stagea
|
桃紅靚!
2015tinamama
|
拉鍊款
tsung
|
stagea 發表於 18-9-14 12:48
桃紅靚!

beehoneybee
|
Pink果隻款,我每次路過都沒有心水皮或色。
ungela914
|
我會用黑色嗰個多D因為beside 放credit cards 重可以放紙幣!
whitebyKiKi
|
有選擇困難症。我本身鍾意桃紅或粉紅色,宜家shop有桃紅薄身既現貨,隻色勁靚。 但我用開個咭片簿可以放相 ...

我用緊桃紅個間格
大CC logo款 牛皮(不是魚子醬)
真心好用 放得多野嫁 牛皮又襟!

L13
|

我鍾意藍色又鍾意相片
所以一定揀藍
L13
|
mimiNbaby 發表於 18-9-14 12:25
我鍾意藍色既間格, 藍色係唔錯, 但我好鍾意隻桃紅色.....
兩個都買哂又好似好跨張, 因為我仲要 ...

銀包先買桃紅
green1apple
|
用緊藍色,擺相既地方係無膠片包住架,我覺得好奇異囉,所以相都無辦法擺,怕跌出嚟
mimiNbaby
|
L13 發表於 18-9-15 00:54
銀包先買桃紅
我反而銀包唔想買桃紅
生命麵包
|
紅色銀包破財
mimiNbaby
|
green1apple 發表於 18-9-16 23:47
用緊藍色,擺相既地方係無膠片包住架,我覺得好奇異囉,所以相都無辦法擺,怕跌出嚟 ...

"奇異", 形容得好好笑

咁又係呀, 冇個膠片, 張相好易花
L13
|
green1apple 發表於 18-9-16 23:47
用緊藍色,擺相既地方係無膠片包住架,我覺得好奇異囉,所以相都無辦法擺,怕跌出嚟 ...

竟然無嘢包住