被迫同99同佢男人同住,而家仲叫姑仔返黎住

Wish1388
|
當日已被迫同99同住,之後99粒聲唔出帶個男人返黎住,而家99問都無問我同老公又叫姑仔返黎訓廳,真心十萬個唔想!
Ps,間屋老公供緊
Reema
|
下........99男朋友?
做咩無啦啦叫人番屋企?
Wish1388
|
Reema 發表於 18-9-14 09:23
下........99男朋友?
做咩無啦啦叫人番屋企?
99同個男人註冊左!我姑仔就因為佢老公衰,99叫佢返黎住
馬爾太
|
賣樓搬走
美之選468
|
趁樓市高位,賣樓走人(就話要還債)
Wish1388
|
美之選468 發表於 18-9-14 10:03
趁樓市高位,賣樓走人(就話要還債)

我都想, 但賣左99住邊, 老公9成唔會賣
美之選468
|
Wish1388 發表於 18-9-14 10:04

你99無申請公屋?
馬爾太
|
Wish1388 發表於 18-9-14 10:04

99賣咗自己嗰層,咪租返俾佢囉!
anyuser18
|
一屋都係人真慘
c27cheun
|
好慘,自己供緊層樓好似比D外人住緊咁。你老公覺得同佢阿媽個男人一齊住無問題?
最重要係你老公覺得如何? 佢覺得無問題,你唯有硬食,如果佢同你同一陣線,你地不如幫99申請公屋,長者應該快D有,排到後馬上賣樓搬走。

Reema
|
回覆 Wish1388 的帖子

哎呀老爺...姑仔....就無計...如果家庭問題
不過..可唔可以唔供層樓...買過一層自己2個人住?
hamsterma
|
Wish1388 發表於 18-9-14 09:20
當日已被迫同99同住,之後99粒聲唔出帶個男人返黎住,而家99問都無問我同老公又叫姑仔返黎訓廳,真心十萬個 ...

99男朋友?咁你老公意見?
炸彈媽
|
當日已被迫同99同住,之後99粒聲唔出帶個男人返黎住,而家99問都無問我同老公又叫姑仔返黎訓廳,真心十萬個 ...

賣左層樓,奶奶住宿問題叫你奶奶個男人唸點佢
micling
|

你哋唔係買咗樓花 等多一年就可以搬嗎?
Wish1388
|
micling 發表於 18-9-14 17:32
你哋唔係買咗樓花 等多一年就可以搬嗎?
係呀 未收樓呀
sinohk33
|
Wish1388 發表於 18-9-14 19:31
係呀 未收樓呀

或者搬返外家暫住,唔好比家用99。
joefoon    發表於 18-9-15 03:32
joefoon    發表於 18-9-15 03:31
ilovecafe
|
sinohk33 發表於 18-9-14 20:04
或者搬返外家暫住,唔好比家用99。

仲要比家用? 佢已經同佢老公住係樓主間屋。其實當佢阿媽同另一個人結婚的時間,就已經應該要佢地搬啦,姑9就更加啦
Wish1388
|
ilovecafe 發表於 18-9-14 20:16
仲要比家用? 佢已經同佢老公住係樓主間屋。其實當佢阿媽同另一個人結婚的時間,就已經應該要 ...

有呀 一路有比家用 屋企水電雜費都係我地比, 我仲曾經比姑仔鬧我食米唔知米貴,話我同老公比得少家用
Wish1388
|
炸彈媽 發表於 18-9-14 16:03
賣左層樓,奶奶住宿問題叫你奶奶個男人唸點佢

佢男人係廢既,住係我地到乜錢都無夾過
Wish1388
|
c27cheun 發表於 18-9-14 10:57
好慘,自己供緊層樓好似比D外人住緊咁。你老公覺得同佢阿媽個男人一齊住無問題?
最重要係你老公覺得如何? 佢 ...

有申請,佢地55歲都未夠,要夠60歲排公屋先有得快