有大約七十幾本書,可以點樣一次過賣晒?

goodbuyer80
|
不同種類的都有,比如電腦、經濟、理財、英文、歷史等等....
Poyau
|
Need another goodbuyer
寶褓保補    發表於 18-9-28 10:40
seaman1982
|
捐晒佢。
missparent
|
goodbuyer80 發表於 18-9-14 13:06
不同種類的都有,比如電腦、經濟、理財、英文、歷史等等....

超平價!

我第一次係C字頭2手app 放,post 咗1分鐘唔夠有十幾人想買!
bmuimami
|
斷斤秤
我女中學書就係咁「賣哂」
小可愛11
|
Poyau 發表於 18-9-14 23:49

Poyau
|
小可愛11 發表於 18-9-15 00:25

KTKTKT5
|
missparent 發表於 18-9-14 23:55
超平價!

我第一次係C字頭2手app 放,post 咗1分鐘唔夠有十幾人想買!

請問可否pm個app名, 謝謝幫忙
sabun
|
KTKTKT5 發表於 18-9-15 09:35
請問可否pm個app名, 謝謝幫忙

pm please
castle100
|
我唔敢響度買二手書!上次冇驗貨(比左D垃圾我)我競然用800蚊買堆垃圾返來!e+買新書
Poon89
|
回覆 missparent 的帖子

要幾多錢先有人買?我放$10 都無人買,不過可能因為我只限我屋企樓下既地鐡站交收,咁我又唔想為個$10 走去其他地鐡站,因為我真係好少坐地鐡。
tsung
|
Poyau 發表於 18-9-14 23:49

QueenSasa
|
超平價!

可以 pm 我 個二手 apps ? Thanks
angelheart
|
我入回收箱咋,十元八塊又要交收又車錢時間
ch_mama
|
超平價!

我都想知個app個名,Thx
|

送俾人,我係B K送過超過200本各類型圖書 逐本賣?天荒地老都仲未賣到
RS
|
書新買就費, 放賣5元都無人要!

我賣出一本,就送幾本給買家,買家都好樂意買。
mmya
|
$30十本, 咁會唔會易啲?
MM2H
|
捐出
Poyau
|
MM2H 發表於 18-9-15 11:22
捐出