自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

luvkaka 發表於 18-9-14 22:03
揾到個名啦,冇記錯係Brian布來恩好好飲,係我飲過最好飲既奶茶

在台南邊度? 來緊會去, 想去試下

水晶宮

回覆樓主:

春水堂我覺得ok呀, 但香港開又唔會特登去試

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

幾年前台灣飲過都ok,依家就唔知了.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

唉,蜜月期無一星期

大宅

丫雅 發表於 18-9-14 22:17
當呢啲奶茶店愈開愈多時,暑假我去台灣飲一間叫“北回”嘅木瓜奶,飲完好期盼香港都開間北回
...

呢間係台灣飲過,好好味,可惜香港無

禁止訪問

子爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

花羨沐嵐黑糖珍珠33一杯 ,有無人試過y依間呀?

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

水晶宮

baby_yee 發表於 18-9-14 23:14
在台南邊度? 來緊會去, 想去試下

我諗你Google 我都唔知,朋友車我去

大宅

真係咁好飲嗎

大宅

上次在台灣參加了春水堂的DIY class, 導師說香港的茶湯薈是春水堂的其中一係product line.

珍珠宮

回覆樓主:

台式貴夾化學
港式奶茶真材實料

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

N@N@ 發表於 18-9-14 23:34
呢間係台灣飲過,好好味,可惜香港無

係lu,如果香港有架話 我耐唔耐會去幫襯下

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

台灣飲過, 不過唔知香港會否KEEP到水準

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至