自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我11月頭到期, 私樓1000MB, SALES 打黎平均$189一個月. 想睇下有冇人最近續約, 有冇平D 既OFFER ? THX

男爵府

benfook 發表於 18-9-14 17:09
我11月頭到期, 私樓1000MB, SALES 打黎平均$189一個月. 想睇下有冇人最近續約, 有冇平D 既OFFER ? THX ...

我都想知

大宅

熱血勳章

11月中到期居屋,上星期交左CUT FORM,網上的新OFFER:1000M - $138/24個月約包MYTV基本版, bb wifi。

男爵府

hoic303 發表於 18-9-14 22:55
11月中到期居屋,上星期交左CUT FORM,網上的新OFFER:1000M - $138/24個月約包MYTV基本版, bb wifi。
...

即係先cut 再出offer 比你?

大宅

10月到期 之前最平offer$218 我cut 台即出挽留價$188 (包1000m 家居電話 tvsuper). 私樓。我覺得未係最平價

大宅

熱血勳章

回覆 CPY 的帖子

係,CUT前$188/24月,送300鴻X堂禮卷.

大宅

回覆 langkawi0513 的帖子

$188 1000MB 就係而家佢比我個offer

子爵府

hoic303 發表於 18-9-14 22:55
...

12月到期 係米依家去門市拎cut form就可以?

大宅

熱血勳章

peppamo 發表於 18-9-17 15:54
12月到期 係米依家去門市拎cut form就可以?

好似最多只可以3個月前。
https://images.hkbn.net/apply/myhkbn/res/resources/pdf/HKBN_Termination_Form_201410_Chi_(A4).pdf
填完email都OK。

子爵府

hoic303 發表於 18-9-17 20:54
https://images.hkbn.net/apply/myhkbn/res/resources/pdf/HKBN_Termination_For ...

Thx

男爵府

回覆樓主:

私樓係邊區? 100mb+家居電話+mytv收我$199,問佢點解人地同價係1000mb? 佢仲態度超衰話人地公屋同你屋苑無1000mb,咁照計100mb唔應該平d咩??
網上有無cut form download?

男爵府

回覆樓主:

我都想個,我12月到期,無記錯佢開228比我,再等候中

大宅

hoic303 發表於 18-9-17 20:54
https://images.hkbn.net/apply/myhkbn/res/resources/pdf/HKBN_Termination_For ...

請問份表系邊度搵?

男爵府

昨天問過, 而家唔洗填表, 打電話上去cut

水晶宮

親子王國15週年勳章

langkawi0513 發表於 18-9-15 01:36
10月到期 之前最平offer$218 我cut 台即出挽留價$188 (包1000m 家居電話 tvsuper). 私樓。我覺得未係最平 ...
情況同你一樣10月到期, 以前188, 而家只給我208定218, 咁就轉去和記98, 但唔知有無伏, 都驚驚地.
[

男爵府

bearbb5 發表於 18-9-19 16:31
昨天問過, 而家唔洗填表, 打電話上去cut

態度惡劣

男爵府

你地$188有1000mb 甘抵既!佢前兩日續約打來offer我$208得100mb 仲要剩係送mytv super...超貴囉!

大宅

amychoi 發表於 18-9-19 16:49
情況同你一樣10月到期, 以前188, 而家只給我208定218, 咁就轉去和記98, 但唔知有無伏, 都驚驚地.
...

但我需要家居電話 同mytv. Hkbn 又係包晒

男爵府

回覆 bb716 的帖子

預左, 上次打來叫我續約, 佢好激動..我叫佢冷靜D...仲有成四個月唔好急

大宅

felixsky 發表於 18-9-19 17:22
你地$188有1000mb 甘抵既!佢前兩日續約打來offer我$208得100mb 仲要剩係送mytv super...超貴囉!
...

你要同佢講cut 台。就會有挽留價

首頁

尾頁

跳至