自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bnk2011 發表於 18-10-21 02:42
打電話比你?
我地挽留價 點解係$128
100m 加tv super

係呀,打返電話黎

大宅

maria2014 發表於 18-10-13 00:54
已經cut左,現在唯有等佢再打黎,睇下有冇機會可以平啲

我昨天都cut了,原來十分方面,不用填From, 只須直接send email 去客服就ok, 之後客服會send 番reply email 比你作實. 所以我都等緊新offer 電話!

子爵府

回覆樓主:

去左門市cut 一星期後網上續約價138 1000m連TV super 12月到期 見平過之前就續左約

子爵府

2024年龍年勳章

small_fish_2013 發表於 18-10-21 16:16
我昨天都cut了,原來十分方面,不用填From, 只須直接send email 去客服就ok, 之後客服會send 番reply emai ...

Cut咗後,最近開HKD98 for 100M+hkd20 家居電話再加mytv super。佢每次打黎,同佢講想轉1000M,佢答我要2佰幾,唔講實價。只係講100M嘅offer。最後當然傾唔成,仲話將來有機會再合作。真係吹脹

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

maria2014 發表於 18-10-22 00:00
Cut咗後,最近開HKD98 for 100M+hkd20 家居電話再加mytv super。佢每次打黎,同佢講想轉1000M,佢答我要2佰 ...

尋晚打嚟話要199 100M+hkd20 家居電話再加mytv super, 送100惠康, 冇續到
但我有个問題想請教, 佢成日講話你係100M獨享,咁 同500M & 1000M个D有咩分別, tkx

男爵府

deleted

男爵府

maria2014 發表於 18-10-22 00:00
Cut咗後,最近開HKD98 for 100M+hkd20 家居電話再加mytv super。佢每次打黎,同佢講想轉1000M,佢答我要2佰 ...

請問是私樓?

子爵府

2024年龍年勳章

coffeelam1 發表於 18-10-26 10:35
尋晚打嚟話要199 100M+hkd20 家居電話再加mytv super, 送100惠康, 冇續到
但我有个問題想請教, 佢成日 ...

100M獨享同其他有咩分別,我都唔係好清楚

子爵府

2024年龍年勳章

sand373 發表於 18-10-26 18:52
請問是私樓?

私樓

首頁

尾頁

跳至