熱愛天文台的姊妹出左post未?

Carmen1603
|
見唔到嘅
ccn008
|
琴晚到而家未有再update
JD930
|
Carmen1603 發表於 18-9-14 17:20
見唔到嘅

好似未
sasa0208
|
山竹未過菲律賓都未可以update住
navybridge
|
熱愛天文台
Jasmine-4711
|
幾日前出左了,久不久有update,.但褲哥話山竹過了菲国才有更準确預測,到時再update。現在太多變數。
算死草
|
Carmen1603 發表於 18-9-14 17:20
見唔到嘅

出左幾果post了最新係13/9
tsung
|
Jasmine-4711 發表於 18-9-14 17:50
幾日前出左了,久不久有update,.但褲哥話山竹過了菲国才有更準确預測,到時再update。現在太多變數。
...

joey.mama
|
navybridge 發表於 18-9-14 17:47
熱愛天文台

kwan0520
|
剛有9/14 update
plng1215
|
其實人地都是義務出post 提點大家,不是老馮定時定候出post , 然後比你地質問幾時出post 架!
Ikki_n
|
今日1810有update
ching070707
|
plng1215 發表於 18-9-14 18:34
其實人地都是義務出post 提點大家,不是老馮定時定候出post , 然後比你地質問幾時出post 架!
...

其實呢兩日我都有定時上黎搵呢個post !
實左 去得太快 ,我都搵唔到 。
我相信樓主 並非呢個老馮心態
1仔1女
|
ching070707 發表於 18-9-14 18:38
我 ...

我都覺得樓主無質問嘅態度
bb2513
|
我 ...

我都搵唔到
甜夫人
|
1仔1女 發表於 18-9-14 18:40
我都覺得樓主無質問嘅態度

我都覺
甜夫人
|
bb2513 發表於 18-9-14 18:41
我都搵唔到

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21892533
Carmen1603
|
plng1215 發表於 18-9-14 18:34
...

我當然知她是義務出post,我唔係咁嘅意思,只係我搵唔個post,隨便問吓佢有冇出過post。
Carmen1603
|
甜夫人 發表於 18-9-14 18:54
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21892533

Thx,唔該曬!
Carmen1603
|
我 ...

我問下~比人話。