找懷著白羊寶寶的媽媽

白羊女
|
我本身自己係白羊座,有幸懷上預產期白羊寶寶,想找有緣人
#版規禁止開post 找whatsapp group 朋友
#有緣人請留言,大家喺到交流下
白羊女
|
白羊女 發表於 18-9-14 17:40
#版規禁止開post 找whatsapp group 朋 ...

白羊女
|
#版規禁止開post 找whatsapp group 朋 ...

好像不好找呢
雲妮寶寶
|
我自己係白羊座,BB係今年4月出世了,都係白羊座,遲我生日之後3日出世 (emoji)
HYChan26
|

我係呀!我同B B都係3月尾
fish30011988
|

我老公白羊座,大女白羊座,而家佗緊細b都係白羊座
naiyiubb
|
我個b女預產期係3月26, 應該係白羊座啊
Jeniechan
|

carolzero
|
希望係... 現在十週
Purpletsuipur
|
我應該係~~
kiki4321
|
白羊女 發表於 18-9-17 16:29
好像不好找呢

我都可能係
suyeewan
|

我同bb都係白羊3月尾
白羊女
|
雲妮寶寶 發表於 18-9-18 00:56
我自己係白羊座,BB係今年4月出世了,都係白羊座,遲我生日之後3日出世 (emoji)
...

好開心呀
白羊女
|
HYChan26 發表於 18-9-18 04:09
我係呀!我同B B都係3月尾

有冇同我一樣覺得好lucky 可以同寶寶同一星座
白羊女
|
fish30011988 發表於 18-9-18 11:48

係好大既緣份呀
白羊女
|
naiyiubb 發表於 18-9-18 13:16
我個b女預產期係3月26, 應該係白羊座啊

白羊好星座決定左邊到生未呀
白羊女
|
fish30011988 發表於 18-9-18 11:48

決定左邊到生未呀
白羊女
|
Jeniechan 發表於 18-9-18 20:49

決定左邊到生未呀
白羊女
|
carolzero 發表於 18-9-19 05:38
希望係... 現在十週

我都10週幾,應該同你差唔多,為
你預產期幾時
白羊女
|
Purpletsuipur 發表於 18-9-19 06:06
我應該係~~

預產期幾時呀