自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近物色緊按摩椅俾老公,睇過o嬋白馬王子,o加華master drive,以前奶奶張o嬋d皮好快就爆,感覺唔係咁襟,大家對master drive有咩意見同感想呢?同埋仲有同級數有d咩好推介?

因為想俾驚喜佢,所以唔帶到佢去試!

珊瑚宮

樂声最贵個隻 你去soGO试下
玩具萬歲!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

毛毛大眼 發表於 18-9-15 07:19
最近物色緊按摩椅俾老公,睇過o嬋白馬王子,o加華master drive,以前奶奶張o嬋d皮好快就爆,感覺唔係咁襟, ...

Osix都ok呀?trade in都幾值錢

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

IloveJJ 發表於 18-9-15 10:22
稻田

稻田 x2

大宅

ak@baby 發表於 18-9-15 10:39
稻田 x2

我哥5年前買這個x田,如今甩皮好核突,要掉

大宅

最近物色緊按摩椅俾老公,睇過o嬋白馬王子,o加華master drive,以前奶奶張o嬋d皮好快就爆,感覺唔係咁襟, ...

我最近買左master drive, 老公本身不太贊成,到左貨之後仲嬲嬲,因為好大部,擋住大半個露台出入位...不過用用下,佢都接受左佢,仲成日走去按,話一家四口用到都算啦...

為何一家四口都得?覺得佢個感應係好強..瘦如我囡,高度剛剛夠13x cm, 同
sense到,得果60幾磅,用部機輕力program 又O 喎...重如我老公17x, 都係咁啱力

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

我只比較過hit的牌子,阿sim四手, 感覺摸換摸下,唔到位...冇Wow 感覺,master drive就有Wow

男爵府

有地方一定㨂 P記 momi momi。

大宅

建議樓主試多幾次多幾間,老公大隻啲又試下...

最近見到一個新入香港牌子叫Itsu
可能我瘦,背部係look到痛,唔使兩萬元又如何,不過唔排除背肉厚厚的人是覺得舒服...

如果一家人中有肥有瘦,就要試清楚心儀牌子是否都fit 到各入受力度或需要

eg. 常頸肩痛/腰痛,按那張適合啲。。

男爵府

我試過Ogawa同Osia白馬, 最後選擇左Ogawa, 覺得力度岩岩好, 同埋我成日見Osia話好快會甩皮好肉酸, 換皮又好貴, Ogawa話佢凈換坐椅皮好似$8xx, 舊左換都無甘肉痛, 不過後悔應該試埋Panasonic, D人都話幾舒服. 不過暫時買左半年都滿意無後悔

大宅

carol-rol 發表於 18-9-20 15:06
我試過Ogawa同Osia白馬, 最後選擇左Ogawa, 覺得力度岩岩好, 同埋我成日見Osia話好快會甩皮好肉酸, 換皮又好 ...

Panasonic 比較小宣傳,又小展覽,我都冇專登搵來試,不過看來椅瞓低時,椅不是好似 大師椅咁推前而係向後,即係要椅背留好多位先得!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

carol-rol 發表於 18-9-20 15:06
我試過Ogawa同Osia白馬, 最後選擇左Ogawa, 覺得力度岩岩好, 同埋我成日見Osia話好快會甩皮好肉酸, 換皮又好 ...

Ogaxx,你試過個售後服務就會知瀨野

侯爵府

Panasonic! 超正!按一陣個膊已經由痛變吾痛。osim 反而吾啱我、至貴個款都吾夠Panasonic到位
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係P記momi momi, OK 喎

大宅

sharon26788 發表於 18-9-20 21:02
Ogaxx,你試過個售後服務就會知瀨野

我買左張比爸媽,好得...初初用好似有d味,以前都系ogawa,無味,叫維修上黎check,好快喎⋯⋯原來佢有熱力功能加新機,先至覺得有味

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我張Ogaxx用咗一年幾,之前一直都讚佢好夠力,好得。誰不知今個月2號我老公㩒㩒下突然綠色圈入面果個頭轆唔識收,仲撐爆咗層布,惟有打去客服。3號朝9點打去留言信箱,又打咗幾次,11點幾打去終於有人接,話維修部D人開會遲少少覆我,又好;到咗下午5點幾都無人覆,又打超過10幾20個電話都係留言第二日打去奧運間鋪,服務都好好,話幫我send email去公司。到咗下午差不多2點有個女人打俾我問產品係咪有問題,我照講,但個女人唔係太明白乜問題,就約咗我10號下午師傅上門。到咗10號夜晚都唔見上門,第二日一早打去,今次好彩都有人接聽,駁去維修,果下馨起,漏咗我張單

侯爵府

回覆樓主:

等咗成個星期先知漏單,火到我啊,再約時間話要26號先可以有兩個師傅帶埋個靠背直接上來換,今次聽電話個女人一聽已經知道問題出係邊度,仲話係要等兩個師傅一齊先整到。賣果時就乜都得,售後服務真係差,上網搵下先知好多人投訴

大宅

以前用Panasonic ,但係太大力。而家轉左Ogawa

首頁

尾頁

跳至