瞓窗邊的jm

Xiaoszesze
|
山竹嚟緊,大家有沒有想過要怎樣睡?我張床就在塊落地玻璃旁,怕被風捲走,廳又是對露台,大家有什麼方法?求指教
YY1101
|
我今晚諗住轉第二個位瞓
窗邊好危險
kei621
|
我無得選,照訓....有窗簾 頂一頂 無野掛...
sf013hk
|
帶頭盔訓。
Mrs.Tang
|
我以前試過打風唔敢瞓上床寧願瞓地,驚吹爆玻璃碌落街
QY08040408
|
今晚諗住去客房訓喇,個風咁勁,聽聲都嚇餐死,仲點會訓得著
naiyiubb
|
癡左膠紙喇 冇計都要照瞓啦
屋企張張床都喺窗邊
mongng
|

係未高層?係未向東北、東南?如果中晒以上2點,會考慮搬張床玉訓地

1928mickey
|
Xiaoszesze 發表於 18-9-15 08:09
山竹嚟緊,大家有沒有想過要怎樣睡?我張床就在塊落地玻璃旁,怕被風捲走,廳又是對露台,大家有什麼方法? ...

不如鋪墊訓地下
yiyiyi
|
會拉張床褥落地瞓,真係驚爆窗
Natalieyuyu
|
我諗住瞓走廊
333s
|
山竹嚟緊,大家有沒有想過要怎樣睡?我張床就在塊落地玻璃旁,怕被風捲走,廳又是對露台,大家有什麼方法? ...

我張床同樣就在塊落地玻璃旁。

头在玻璃那方, 真打大風時, 轉身睡。 腳在玻璃那方.

zoey_b
|
mongng 發表於 18-9-15 09:02
係未高層?係未向東北、東南?如果中晒以上2點,會考慮搬張床玉訓地

...

向南有冇事?我個仔張床靠窗,如果應嘅要同佢孖鋪
激烈的海狗
|

轉房.

Mnbvcxdsa
|

回覆 Xiaoszesze 的帖子

我係瞓窗邊,以前打風無驚過,今次講到個風咁勁,都有啲膽心,以前打風從來都唔會貼膠紙,今次呢個風會貼
SaBB
|

同你一樣、無計、痴膠紙+窗簾照訓、全屋都係向海向東及向南大窗,連廚房及toilet 都係、無得避...
wannahappyday
|
我有個蚊網頂一頂咋
Chowying
|

...

我都擔心緊,個女訓概係 窗台床,我哋又向東北
elf
|

同你一樣,所有房都係玻璃牆,牆邊床,廳又係大塊玻璃,貼哂膠紙,落窗簾,都要照訓,不過估計訓唔到。
Meryl
|

...

中晒,四十機樓,東北大窗窗邊床,西九龍近海(emoji)(emoji)‍♀️
好擔心
應該成晚都有得震無得瞓