一早肚痛痛醒左, 好驚!!!

yanlovesu
|

已經六周了, 去廁所雖然肚痛但又唔係肚痾
我已經4日冇去過, 今早突然這個情況
請問大家有否經驗這樣是否正常?
流產是一定出血的對吧?
eva_blythe
|
yanlovesu 發表於 18-9-15 08:30
請問大家有否經驗這樣是否正 ...

除左肚痛,有無d啡色既分泌?
係咪下腹痛?如果有,建議睇睇醫生
yanlovesu
|
eva_blythe 發表於 18-9-15 09:01
除左肚痛,有無d啡色既分泌?
係咪下腹痛?如果有,建議睇睇醫生

咁又冇分泌, 係咪即係冇事呀?
我2/10先再產檢
hamsterma
|

有無流啡或者其他情況
o12345678
|

流產唔一定出血架 我第一次 冇流血冇啡 之後check bb 心跳停左 連肚痛都冇
yanlovesu
|
o12345678 發表於 18-9-15 18:34
流產唔一定出血架 我第一次 冇流血冇啡 之後check bb 心跳停左 連肚痛都冇
...

你果時幾周呀?
Yaty
|

如果下腹痛又無作小產跡象、我估應該係子宮有水泡!我就係咁、6週幾時有兩次痛到要訓床、起唔到身、每次都差不多10分鐘先過!(嗰時以為係搞肚痛)後來到7週幾時去第一次產檢、照超聲波!個醫生發現子宮有個水泡、如果個水泡太大會肚痛!不過好多媽咪會自行吸收!不過最好你都係要去睇下醫生穩陣D!
GCHK
|
最好都係去睇醫生喇,穩陣D
haha748494
|
4日無便便,有可能系要便便,如果出現見紅流啡就要小心D,睇急症先。