山竹今晚就殺到,如果你嘅隔離鄰舍……

SafieldKEN
|
放了支地拖響窗外石壆上, 無綁住就咁放,你哋會唔會通知管理處
肯定會飛咗去,只希望唔會整親人同埋打爛我嘅窗
MissUmuch
|
SafieldKEN 發表於 18-9-15 13:40
放了支地拖響窗外石壆上, 無綁住就咁放,你哋會唔會通知管理處
肯定會飛咗去,只希望唔會整親 ...

一定會通知
usausa1010
|
一條毛巾都應該收走,風力大果時借一借力衝擊力可以好大
sweet__heart
|
會,為人為己
hfl2000
|
會呀,快d通知
SafieldKEN
|
已經通知咗,但如果佢都係無收返入屋而有咩事發生,係咪可以 claim 佢
tsung
|
SafieldKEN 發表於 18-9-15 13:51
已經通知咗,但如果佢都係無收返入屋而有咩事發生,係咪可以 claim 佢

再觀察吓有冇移走,冇就打多幾次電話
SafieldKEN
|
tsung 發表於 18-9-15 14:03
再觀察吓有冇移走,冇就打多幾次電話

係啦,真係好危險
咁我再觀察吓先
Jasmine-4711
|

叫管理員上你家影相備案。因自己影可屈你係舊相。大厦任何單位有事就claim佢,公家野爛的話,法團都可以claim。

家中冇人定咁冇公德心?
Holidaykiki
|
我上面家人仲有兩條晾衫竹,我有d驚
日月水火
|
我會再通知或拍門客氣提醒(私下錄音),如果佢無理,咁會影定相,拍埋片。(萬一乜事有證具)
catvv
|
SafieldKEN 發表於 18-9-15 13:40
肯定會飛咗去,只希望唔會整親 ...

會通知
tsung
|
SafieldKEN 發表於 18-9-15 14:06
係啦,真係好危險
咁我再觀察吓先

希望佢快d移走啦
YuYuMother
|
我隔離屋裝修緊搭左棚,好擔心
竇漪房
|
係咪見有太陽曬下殺菌?今晚都未收至揾管理處啦!
SafieldKEN
|
Holidaykiki 發表於 18-9-15 14:09
我上面家人仲有兩條晾衫竹,我有d驚

咁你咪同我一樣好提心吊膽
oscar528
|
我覺得係隔離鄰舍就唔好自己出面, 唔知人地咩心態, 平時撞口撞面嘛, 可能佢又覺得洗咩咁急, 你晏d再打去管理處啦.
Holidaykiki
|
SafieldKEN 發表於 18-9-15 14:26
咁你咪同我一樣好提心吊膽

係,好驚人地飛野落黎
SafieldKEN
|
日月水火 發表於 18-9-15 14:14
我會再通知或拍門客氣提醒(私下錄音),如果佢無理,咁會影定相,拍埋片。(萬一乜事有證具)
...

夜D再唔收睇怕要咁做
SafieldKEN
|
YuYuMother 發表於 18-9-15 14:20
我隔離屋裝修緊搭左棚,好擔心

真係會成晚無覺好瞓