港島私家醫院邊間好?

siuper
|
本來諗住養和但每次產檢都好似返咗大陸咁。房間又要到check in 個日先知有冇semi private, 我怕住6人房到時全部都係國內媽媽。諗緊港安, St Paul 或港怡會唔會好d。有冇媽媽可分享下?
tiredfatmama
|
siuper 發表於 18-9-15 15:26
本來諗住養和但每次產檢都好似返咗大陸咁。房間又要到check in 個日先知有冇semi private, 我怕住6人房到時 ...

港怡
puppydingo
|
養和ok呀。
我emergency開刀都有semi private房
siuper
|
tiredfatmama 發表於 18-9-15 15:33
港怡

請問有冇婦科醫生掛單港怡可以介紹?
siuper
|
puppydingo 發表於 18-9-15 15:46
養和ok呀。
我emergency開刀都有semi private房

埋單幾錢? 係咪好多大6人?
tiredfatmama
|
siuper 發表於 18-9-15 15:48
請問有冇婦科醫生掛單港怡可以介紹?

https://gleneagles.hk/tc/doctor-search#doctorspecialty=obstetrics-gynaecology&doctorname=&
ngsiumai
|
siuper 發表於 18-9-15 15:26
本來諗住養和但每次產檢都好似返咗大陸咁。房間又要到check in 個日先知有冇semi private, 我怕住6人房到時 ...

明德,甘比都住。我book了。上個禮拜去了超靚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
puppydingo
|
siuper 發表於 18-9-15 15:50
埋單幾錢? 係咪好多大6人?

semi private 得自己,所以唔知。無咩見其他人除左去toilet
23萬。我孖b