午夜前後即係咩時間?

無話可說
|
即係咩時間呀,12點?本身有飯局,d朋友仲話照食晚飯
tansyneko    發表於 18-9-15 17:12
vivibabyvivi
|
11-1?
Happybabyhbb
|
無話可說 發表於 18-9-15 16:49

子時11pm-1am
wcpcelia    發表於 18-9-15 19:27
luckybaby2011
|

黃昏已經天氣變差喎、改期啦、搭車都煩
liy7239
|
咁嘅情況一定唔去,安全爲上呀!
olkan
|

正常,晚飯唔會食到半夜掛
pinky-peach
|
今晚仲要去飲,佢咁講午夜前,可能10-11點就掛,飲到唔五唔四咁
Moti
|
睇呢個3點前應冇乜雨,風亦唔算大。不過天文台肯定提早掛。我諗1點前妳要回到家中穩陣啲。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
BBJOJO
|
liy7239 發表於 18-9-15 16:54

無話可說
|
Happybabyhbb 發表於 18-9-15 16:51
子時11pm-1am

中國古代時間
無話可說
|
luckybaby2011 發表於 18-9-15 16:52
黃昏已經天氣變差喎、改期啦、搭車都煩

咁都係同區食啫,有輕鐵,唯有快d散場
無話可說
|
liy7239 發表於 18-9-15 16:54

如果好遠就唔去啦,同區食啫
無話可說
|
olkan 發表於 18-9-15 17:03
正常,晚飯唔會食到半夜掛

其實有時都食到12:00,我地8:00先開始
無話可說
|
pinky-peach 發表於 18-9-15 17:05
今晚仲要去飲,佢咁講午夜前,可能10-11點就掛,飲到唔五唔四咁

如果去飲真係未必到,呢d情況可能早開席,盡早閃人
小豬Pigpig
|
我今晚都出去食飯、唔怕卦
無話可說
|
Moti 發表於 18-9-15 17:21
睇呢個3點前應冇乜雨,風亦唔算大。不過天文台肯定提早掛。我諗1點前妳要回到家中穩陣啲。

...

唔係話雨好快到咩,上左3號風喎!1點就一定返到屋企喇
無話可說
|
小豬Pigpig 發表於 18-9-15 17:26
我今晚都出去食飯、唔怕卦

同區都唔擔心既,睇咩時間,同食幾耐囉
Moti
|
無話可說 發表於 18-9-15 17:26

妳睇吓幅圖。上面嘅係時間。然後mm就係雨量。下面有兩個都係講風速。
Moti
|
無話可說 發表於 18-9-15 17:26

3點,顯示有0.4mm雨量。不過各區唔同。妳早啲回家應該冇問題。
無話可說
|
Moti 發表於 18-9-15 17:31
妳睇吓幅圖。上面嘅係時間。然後mm就係雨量。下面有兩個都係講風速。

太pro喇,叫個仔研究下先 會早d食完走人