原來有些人買化品來儲?真心覺得有些浪费金錢。

sabun
|
網上
youtuber海量的化粧品,如eyeshadow,胭脂,原來好多用來儲,真心真浪费,我一盒胭脂日日用,半年都用唔完。有錢都不是這樣吧
天真B
|
sabun 發表於 18-9-15 17:22
網上
youtuber海量的化粧品,如eyeshadow,胭脂,原來好多用來儲,真心真浪费,我一盒胭脂日日用,半年都用 ...

咩都有人儲
seaman1982
|
youtuber D化妝品大部分都不會是自己比錢買㗎啦。
肥姑姐`
|
各有所好,又唔可以話浪費的。不過我覺得佢地好捨得,買化妝品來儲,我見有些youtuber買兩盒,一盒用,一盒儲
wcpcelia    發表於 18-9-15 19:05
wannabe118
|
我中意儲香水樽 好數都好靚。但我唔中意噴香水
sze811
|
點解個字會變左西瓜

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jojo1234
|
你指bibi
MM2H
|
唔明儲嚟做乜,n年後又當大廢物掉棄
good_pig
|
網上
youtuber海量的化粧品,如eyeshadow,胭脂,原來好多用來儲,真心真浪费,我一盒胭脂日日用,半年都用 ...

有..唔用keep住個靚樣
bbsonyy
|

化妝品算消耗品, 會用晒, 隔離post話個個星期買眼鏡儲, 咪仲浪費

成日話減少浪費, 保護地球, 唉。。。
Hanayori
|
好多化妝品packing 好靚,各有喜好。
華美
|
bbsonyy 發表於 18-9-15 18:32
化妝品算消耗品, 會用晒, 隔離post話個個星期買眼鏡儲, 咪仲浪費

呢啲好難講,啲男人都好鍾意買玩具,一盒玩,一盒擺
桃桃子Maggie
|
我會買好多lip stick 雖然我得一個咀, 但我會搽的!
咪咪兔
|
網上

Youtuber 介紹產品大多數含有間接宣傳唔使俾錢買的,有啲仲有錢收添

tansyneko
|
唔好話化妝品,個D公仔阻碇到爆,都一樣有人買兩隻,一隻攬,一隻儲,廚具都係,D人有錢就是任性
miniyan
|
不嬲話女人錢最易賺
季季流行不同彩妝
買左吾岩用,就放1,2,邊
choiyan05
|
好彩我無呢個僻好
all make up, skincare一定用晒先買
good_pig
|
tansyneko 發表於 18-9-15 18:57
唔好話化妝品,個D公仔阻碇到爆,都一樣有人買兩隻,一隻攬,一隻儲,廚具都係,D人有錢就是任性 ...

波鞋,衫都有,一件著,一件儲
MeowMuiMui123
|
化妝品我係用完先買。不竟唔平
最多嗰盒靚會留番黎儲。

ch_mama
|
網上

唔出奇,有d包裝超靚,靚起上黎唔捨得用,咪儲囉,得閒拎出黎望下欣賞下