高歌陳百強演唱會

bonbon123
|
Viu tv 8:30pm
有興趣的jm,不要錯過!
crystal媽咪
|
☺☺☺☺
Cheddar85ang
|
對Danny有興趣,但其他歌手唱得唔好聽
bonbon123
|
Cheddar85ang 發表於 18-9-15 20:55

同意,只係一齊懷念他!特別係新人,根本唱不出那種味道⋯
flyinsky
|
之前tvb套劇翻唱佢既歌,難聽到要即刻聽返原唱,陳百強唱係最好聽
|
flyinsky 發表於 18-9-15 20:58
之前tvb套劇翻唱佢既歌,難聽到要即刻聽返原唱,陳百強唱係最好聽

嘩!係啦!我直頭覺得嗰個係鬼摙喉咁聲
可愛教主2
|
Cheddar85ang 發表於 18-9-15 20:55

好悶添呀
|
可愛教主2 發表於 18-9-15 21:09
好悶添呀

都幾
反而之前哥哥啲紀念演唱會好氣氛啲,好多人翻唱都ok.
Danny的歌,其他人無演繹得咁好。
張敬軒唱應該會幾好聽
flyinsky
|
Cheddar85ang 發表於 18-9-15 21:06
嘩!係啦!我直頭覺得嗰個係鬼摙喉咁聲

好似係咩譚嘉儀,用怨婦腔唱有了你,難聽到,要即刻聽返原唱洗耳
|
flyinsky 發表於 18-9-15 21:20
好似係咩譚嘉儀,用怨婦腔唱有了你,難聽到,要即刻聽返原唱洗耳
...

我好憎聽呢個譚嘉儀唱歌,好似係之前唱陪著你嘔嗰個?首首好歌都俾佢唱到煩
洋洋
|
已熄機,果班乜水褻瀆緊 Danny
ocarebear
|
嘩!啱啱返屋企即刻睇,聽左不夠兩分鐘,即轉台
flyinsky
|
暫時最好聽係唱la rose en vie 果個女仔
flyinsky
|
Cheddar85ang 發表於 18-9-15 21:23
我好憎聽呢個譚嘉儀唱歌,好似係之前唱陪著你嘔嗰個?首首好歌都俾佢唱到煩
...

如果佢正常唱都ok,但首首都拖長黎唱,以為自己好有style
rayrayus
|

冇錯,見環球出Danny 懷念碟本來想買,但iTunes 聽哂咁多首clips 得Eason 唱得ok, 最後只買深愛著你
月見草
|
bonbon123 發表於 18-9-15 20:37
Viu tv 8:30pm
有興趣的jm,不要錯過!

咁岩轉台睇到,劉美君長得第二句我已經轉台,太show技巧,已經冇咗婉曲嘅味道!
taiwoon
|
flyinsky 發表於 18-9-15 21:34

Gin同aga都唔錯呀
cheung2000
|
flyinsky 發表於 18-9-15 21:34

係,唱得好好,樣又甜
其實劉美君同都ok
flyinsky