使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

已經有一頭半個月都係咁,app 已經用最新版,次次見紅點click 入去但又其實冇新嘢,都覺得幾煩,係唔係因為有人打招呼?Load 完訊息同提醒個紅點會消失,但下次再入app 又仲係紅點,好麻煩,希望IT 幫忙

JD930    發表於 18-9-19 13:21

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

今日開始係,以為山竹効應添

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我個不消失的紅點已經出現超過咗兩個禮拜,我而家已經習以為常
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-16 10:15
我個不消失的紅點已經出現超過咗兩個禮拜,我而家已經習以為常
...

我都有2-3 星期,都幾無奈,本來唔諗住反映以為update 後就會更新唔再係咁,點知早幾日updated new version 又仲係咁先回報下,麻煩IT 搞搞佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

rayrayus 發表於 18-9-16 11:01
我都有2-3 星期,都幾無奈,本來唔諗住反映以為update 後就會更新唔再係咁,點知早幾日updated new versio ...

呢個月仲係重整緊,可能大家都要忍耐下
不要從別人的嘴裡去認識我

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

rayrayus 發表於 18-9-15 22:57
已經有一頭半個月都係咁,app 已經用最新版,次次見紅點click 入去但又其實冇新嘢,都覺得幾煩,係唔係因為 ...
你好,請嘗試在 BK app 的設置內清理緩存,然後登出帳戶再登入,看看提醒有否消除,謝謝 !

翡翠宮

特派員 發表於 18-9-16 19:49
你好,請嘗試在 BK app 的設置內清理緩存,然後登出帳戶再登入,看看提醒有否消除,謝謝 !
...

剛跟你提議來做,但log in 返仍然一樣,仲係紅點長存⋯

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

rayrayus 發表於 18-9-17 10:30

Same here

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

rayrayus 發表於 18-9-17 10:30
你好,如在BK網頁版登入帳戶,有沒有 "未讀訊息" ?

翡翠宮

特派員 發表於 18-9-20 10:30
你好,如在BK網頁版登入帳戶,有沒有 "未讀訊息" ?

網頁版係完全正常的,冇紅點,我都冇任何嘢未睇的,只係app 版就永遠都係有紅點

首頁

尾頁

跳至