自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

咩叫犧牲,佢做佐咩事,要用"犧牲"來形容作

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主

真係好恐怖

水晶宮

calvin1230hk 發表於 18-9-16 20:44
紐約時報? 關佢咩事? 9588

連蘋果都唔知,紐約時報又點會知呢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

紐約時報咁清楚,佢訓係冰冰床下底嗎?這些不負責任的報導,當八掛雜誌睇就算啦。

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

ddkaka 發表於 18-9-16 21:00
連蘋果都唔知,紐約時報又點會知呢

睇到呢D搞事媒體就好笑。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

依㗎進入打土豪階段啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

分分鐘坐緊監

首頁

尾頁

跳至