醒左瞓吾番揮手區(emoji)(emoji)

女皇陛下
|
C6今朝要番工,醒左準備定午餐俾佢帶
而家佢出左門口,我又心掛掛,瞓吾番
希望個風平平靜靜過左就算
leng1999
|
女皇陛下 發表於 18-9-16 06:37
希望個風平平靜靜過左就算 ...

真系苦命,假期就瞓唔到
kiwibaby2015
|
好大風呀!成晚冇訓,個房冷風機就算turn off 左都係好響,D風由管道吹入來,考嘈考嘈(emoji)
大埔依邊,已經吹到窗都 yuk 下 yuk 下,門口呼呼好大風聲(emoji)
中午個山竹最接近,大家要小心!
vv518vv
|
我vv完又瞓咗返。可能肚餓。琴日想買麵包可惜全線售罄。唯有一陣動手整
女皇陛下
|
kiwibaby2015 發表於 18-9-16 07:30
好大風呀!成晚冇訓,個房冷風機就算turn off 左都係好響,D風由管道吹入來,考嘈考嘈(emoji)
大埔依邊,已 ...

我個區好靜,系有少少雨
女皇陛下
|
vv518vv 發表於 18-9-16 07:30
我vv完又瞓咗返。可能肚餓。琴日想買麵包可惜全線售罄。唯有一陣動手整

甘岩既,我都見醒左冇野做,決定今日整麵包
女皇陛下
|
leng1999 發表於 18-9-16 07:27
真系苦命,假期就瞓唔到

我都覺,我好想瞓
平日佢番工有canteen,我先吾理佢
今日一定冇,唯有整定俾佢食
sfll
|
一早醒了
mrstangdorothy
|
Me too,原本C6返中午,見到6點令醒咗無乜雨,即刻叫醒佢提早返工,好擔心
mother904
|
報到,成晚半睡半醒,索性起身算了
kikitea
|
報到,6點幾已經醒左
Fishqqma
|
女皇陛下 發表於 18-9-16 07:31
我個區好靜,系有少少雨

我呢邊大雨未大風
JenniferKwok214
|
女皇陛下 發表於 18-9-16 06:37
希望個風平平靜靜過左就算 ...

我仔仔醒咗做功課中,佢話老師俾到星期一,佢話明天應該要返學,驚做哂切喎
siuhoclare
|
成晚都好靜局,不過剛剛掛9號之後就開始聽到風雨打落窗的聲音
我又係去完洗手間醒左瞓唔返
newspaperhang
|
我老公已經出左去開工+返左黎,諗住唔洗心掛掛可以訓多陣,點知大風到⋯⋯d 風聲令人訓唔到
水草
|
6點醒左
bernicew_
|
JenniferKwok214 發表於 18-9-16 07:48
我仔仔醒咗做功課中,佢話老師俾到星期一,佢話明天應該要返學,驚做哂切喎
...

俾到星期一的功課星期二先交,不要細細個已經咁大壓力
JenniferKwok214
|
bernicew_ 發表於 18-9-16 10:01
俾到星期一的功課星期二先交,不要細細個已經咁大壓力

我同c6都咁講,唔使咁緊張,佢話個老師好野蠻
bernicew_
|
JenniferKwok214 發表於 18-9-16 10:06
我同c6都咁講,唔使咁緊張,佢話個老師好野蠻

小朋友會驚俾老師話,你都慢慢解釋原因俾佢聽,唔係淨係叫佢唔好做,同佢講老師唔係樣樣野都岩,如果老師話佢就係老師講過唔算數
Poyau
|
祝願大家平安