使用意見

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問it部可唔可以研發手機apps可以限制某啲人嘅pm???
我唔想一刀切,令所有人都pm唔到我。
我冇覆佢,不過佢繼續pm我,好煩擾。
請待處理。 Thank you so much

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-16 10:17
請問it部可唔可以研發手機apps可以限制某啲人嘅pm???
我冇覆佢,不 ...

我都經常收到騷擾嘅pm,如果可以有 block 嘅功能就好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

JD930 發表於 18-9-16 10:22

呢啲已經小事,我上次收嗰啲重過份

我一向謹言慎行,不過都係………………
不要從別人的嘴裡去認識我

珊瑚宮

crystal媽咪 發表於 18-9-16 10:23
呢啲已經小事,我上次收嗰啲重過份

我一向謹言慎行,不過都係………… ...

我通常收到啲咸濕或者做朋友
應該係係婆媳區講得太多.....

寶石宮

JD930 發表於 18-9-16 10:24

我通常收到啲咸濕或者做朋友

JD930    發表於 18-9-16 10:29

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-16 10:17
我冇覆佢,不 ...
你好,已將帳戶封鎖,該用戶是群發PM,沒有指定目標,另 BK Web 可設置拒收某會員的 PM,但對於突然其來的PM仍是無法攔截,謝謝 !

寶石宮

特派員 發表於 18-9-17 10:00
你好,已將帳戶封鎖,該用戶是群發PM,沒有指定目標,另 BK Web 可設置拒收某會員的 PM,但對於突然其來的P ...

謝謝回覆。
可唔可以指教一下,點樣可以設置拒收某會員嘅pm?? Thank you so much

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-17 10:02
謝謝回覆。
可唔可以指教一下,點樣可以設置拒收某會員嘅pm?? Thank you so much
...

私人訊息 > 忽略列表 ( 如下圖 )

寶石宮

特派員 發表於 18-9-17 10:11
私人訊息 > 忽略列表 ( 如下圖 )

Ok.thanks

寶石宮

JD930 發表於 18-9-16 10:22

請睇8樓,有講點做

JD930    發表於 18-9-24 14:00

珊瑚宮

crystal媽咪 發表於 18-9-24 13:22
請睇8樓,有講點做

Thanks

首頁

尾頁