邊個屋企無漏水

水草
|
因為全屋窗邊漏水,我要不停扭毛巾 ,雙手d皮膚好痛紅哂
究竟邊個屋苑無漏水? 係米新樓就無事架?
wawaliluk
|
水草 發表於 18-9-16 12:47
究竟邊個屋苑無漏水? 係米新樓就無事 ...

Me, 窗台冇滲水,唔大風,附近有樓包圍。
chanti
|

我住向海新樓、so far 無入水
JD930
|

我住新樓,早排落雨都漏得好嚴重
今次未開始漏....
girlbear
|
廿幾年嘅居屋
TOUCH WOOD 剛才巡查過無事
(Samantha)
|
抹窗抹到攰,用個桶頂住先。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Bibibut
|
girlbear 發表於 18-9-16 12:57
廿幾年嘅居屋
TOUCH WOOD 剛才巡查過無事

Me too, 接近18年居屋,冇事,算實淨。
|
2x年私樓,托賴,暫時一切安好!感恩!
Cokegirl
|
住村屋,無漏水,不過吹爛鐵閘塊不銹鋼蚊網同鐵片
我係女仔
|

公屋無
Koala_Chu
|

我家向南, 未有入水, 但屋苑fb向東北嘅單位好多都漏水
emily22
|

試下咁做

Wing070605
|
我屋企冇
公屋黎的
165488    發表於 18-9-16 14:58
siu05
|
幸好還未有漏水
emily22
|

bK姐妹亦有教路

mercurycc
|
18年樓暫未有。
Rita
|
今次好好彩
DonnieBB
|
我屋企1x年樓, touch wood 無漏水
bb19770101
|
20020116 發表於 18-9-16 13:00
2x年私樓,托賴,暫時一切安好!感恩!

x2
tommyxsarah
|
我無 廿幾年居屋