各位靚靚,有無依家響威院/瑪麗做緊iui/ivf?

yipyip82
|
各位靚靚,有無依家響威院/瑪麗做緊iui/ivf?
yipyip82
|
諗緊排邊間好😗
hetiebaby
|
yipyip82 發表於 18-9-16 13:42
諗緊排邊間好😗

我覺得都要睇你近邊頭 因為一開針 成日都要好早走上去醫院。
yipyip82
|
聽jm講服務好差,又話成日等成2個鐘甘,想睇下係未差到甘
hetiebaby
|
yipyip82 發表於 18-9-16 14:34

我係瑪麗私家做 見到公家都真係多人㗎 政府產檢都閒閒地等2個鐘啦 所以我覺得正常 態度我就覺得瑪麗D姑娘好好 私家 公家都係果D姑娘
yipyip82
|
回覆 hetiebaby 的帖子

明白,謝謝你意見
yipyip82
|
hetiebaby 發表於 18-9-16 18:31
我係瑪麗私家做 見到公家都真係多人㗎 政府產檢都閒閒地等2個鐘啦 所以我覺得正常 態度我就覺得瑪麗D姑娘 ...

甘我排威院啦
littleangel09
|

我係私家醫院做,每次睇醫生都要等成2個鐘..始終需求大,等是正常..
yipyip82
|
littleangel09 發表於 18-9-17 17:55
我係私家醫院做,每次睇醫生都要等成2個鐘..始終需求大,等是正常..

都係既
Lovehopefaith
|

你係公家定私家? 如果威院私家,都唔係成日需要等2小時的,如準時8點前去到拿籌,有時9點已經走得,要視乎嗰日人數...如果係放完胎去等驗或者之後產檢,會等得比較耐,真係要2~3小時(因要先見哂未放胎的jm) 。服務其實唔差,姑娘好好(公家私家同一班姑娘的),係有時可能多野做會出錯,但都唔算好過份的。
yipyip82
|
Lovehopefaith 發表於 18-9-17 18:23

你係公家定私家? 如果威院私家,都唔係成日需要等2小 ...

明白明白,甘我排威院
|
yipyip82 發表於 18-9-17 18:31
明白明白,甘我排威院

可以搵鐘凱詩醫生,大力推介! 細心又專業!
yipyip82
|
Lovehopefaith 發表於 18-9-17 18:59

好呀,多謝你推介你是否成功左?
|
yipyip82 發表於 18-9-17 19:22
好呀,多謝你推介你是否成功左?

Yes ah, 快5個月了!
yipyip82
|
Lovehopefaith 發表於 18-9-18 01:39
Yes ah, 快5個月了!

恭喜哂你!!祝bb健健康康
saver_red
|
我個婦科醫生當初recommend 我去瑪麗, 佢話pro d
所以我就算係覺得遠都跟啦
公家醫生次次都唔同人架啦, 姑娘我覺得佢地都好nice
yipyip82
|
saver_red 發表於 18-9-19 11:00
我個婦科醫生當初recommend 我去瑪麗, 佢話pro d
所以我就算係覺得遠都跟啦
公家醫生次次都唔同人架啦, 姑 ...

謝謝分享,是否第一次開針啦?
bell18
|
Lovehopefaith 發表於 18-9-17 18:59

可以知你係咩問題ivf ?
要10萬几? 你係放雪?
有jm 放鮮7萬,點解差甘遠?
saver_red
|
yipyip82 發表於 18-9-19 14:32
謝謝分享,是否第一次開針啦?

我做左兩次架啦
yipyip82
|
saver_red 發表於 18-9-19 21:19
我做左兩次架啦

第二次成功嗎?2次都是找鍾醫生?