想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我4日前開始流淺啡每日大約5蚊咁大,今日返工用左力就深啡2個個5蚊咁大。個胃好脹,好多氣,搞下搞下咁。下腹又有小小扯住,個人比較熱,開冷氣訓交都出汗。
我對上次m第一日係8月13,我係好唔準,35-50日黎一次,9月14同9月16都驗過,完全係得一條線。
我平時黎m會流一日啡就好多血,今次都唔知係唔係bingo,我怕係流左。我份工要走黎走去,用力搬抬,會唔會著床唔到,好擔心,會唔會太早hcg未夠,買clearblue電子得唔得?

伯爵府

kim0909 發表於 18-9-16 15:23
我4日前開始流淺啡每日大約5蚊咁大,今日返工用左力就深啡2個個5蚊咁大。個胃好脹,好多氣,搞下搞下咁。下 ...

受精後11至12日先驗到,你知唔知邊日排卵?邊日行埋過?去推算返是否可以驗孕
Clearblue 電子同十字都係話due day前4日內會驗到。

別墅

回覆 ipcs 的帖子

每個星期都有做功課呀,所以唔知道邊日...我黎m唔準,唔知due day幾時

大宅

kim0909 發表於 18-9-16 17:59
回覆 ipcs 的帖子

每個星期都有做功課呀,所以唔知道邊日...我黎m唔準,唔知due day幾時 ...

最後一次交功課後的十四日左右驗都得

別墅

katiejim 發表於 18-9-16 20:43
最後一次交功課後的十四日左右驗都得

咁又未到,我遲下再驗,不過好驚係咁流啡會流走左

大宅

kim0909 發表於 18-9-16 21:34
咁又未到,我遲下再驗,不過好驚係咁流啡會流走左

有胃氣、熱、肚有拉扯、流啡(或流粉紅)呢d 徵狀都似係有咗,你盡量呢排唔好太勞累,到日子用clear blue 驗,貴但準,仲可以顯示埋幾多weeks! 祝好孕!!

洋房

回覆樓主

千其唔好咁粗勞

別墅

Lovehopefaith 發表於 18-9-17 18:15
有胃氣、熱、肚有拉扯、流啡(或流粉紅)呢d 徵狀都似係有咗,你盡量呢排唔好太勞累,到日子用clear blue 驗 ...

今日都有啡呀,係深啡色,量仲多左,似m既尾5,6日既量,但質地好黏既,但今日再驗過negative

複式洋房

kim0909 發表於 18-9-16 15:23
我4日前開始流淺啡每日大約5蚊咁大,今日返工用左力就深啡2個個5蚊咁大。個胃好脹,好多氣,搞下搞下咁。下 ...

點都好放鬆啲先,祝好孕痴實!

我都情況一樣想問下,過多幾日再驗過,留位學嘢

大宅

kim0909 發表於 18-9-17 21:11
今日都有啡呀,係深啡色,量仲多左,似m既尾5,6日既量,但質地好黏既,但今日再驗過negative ...

我同你情況差不多,星期六開始有少少流啡,似係M前嘅分泌,呢兩日開始多,好深色唔似平時嚟M嘅顏色同份量,但比我預期M早咗12日,我平時period好準,28至30日,今次唔知搞邊科。。。9月頭開咗IVF針但打咗4日就停咗,唔知有無影響。。。

首頁

尾頁

跳至