想知道邊間淘寶集運公司淨係計體重?

pakheimami
|
我想運張實木highchair,大約12kg
Point2point 睇過評價一半好一半唔好
神州又話好耐收唔到貨
大家Jm有冇用過邊間唔錯可以介紹俾我?
Poyau
|
up
pakheimami
|
pakheimami 發表於 18-9-16 17:58
神州又話好耐收唔到貨

冇JM用?
jane720812
|
我上次運個櫃落香港,順豐計體重,26公斤好似收200-300運費
kcpak
|
神州又話好耐收唔到貨
我剛剛用BUYUP運左個鞋櫃
shanhaha
|
神州又話好耐收唔到貨

Point2point用過好多次 無咩問題,12kg $106送埋上門都ok呀

wcpcelia    發表於 18-9-17 19:13
HLDMaMa
|
shanhaha 發表於 18-9-17 00:36
Point2point用過好多次 無咩問題,12kg $106送埋上門都ok呀

請問点對点有自取点嗎?
pakheimami
|
shanhaha 發表於 18-9-17 00:36

Point2point 好?你果時用左幾多日到家?
jcstai
|
回覆 pakheimami 的帖子

早兩個月用過point to point運46kg上門收大約$320. 截單前落order送貨, 如果無記錯前後3日就到.
竇漪房
|
神州成日收體積重,如果好大件你用點對點啦,一定收實重!
BellLaiBell
|
上次運左張三人梳化無計重量¥500上住宅收多$20
karenlyk
|
Point to point 用過一次幾好