翠化餐廳好無良

朸朸媽
|
朋友做翠化,打幾多號波都要返工,返工果程車公司就包你車錢,放工就唔包,因為要留係安全地方,真係無良到極點,一早放工果班個個坐晒係到,返唔到屋企
jojoplanet
|
朸朸媽 發表於 18-9-16 18:25
朋友做翠化,打幾多號波都要返工,返工果程車公司就包你車錢,放工就唔包,因為要留係安全地方,真係無良到 ...

咁賤
月靈
|
朋友做翠化,打幾多號波都要返工,返工果程車公司就包你車錢,放工就唔包,因為要留係安全地方,真係無良到 ...
賤到嘔,俾我真係唔搵條命同佢搏
Gi-leung
|
好賤呀
(Samantha)
|
極少食囉!呢間嘢。
crystal媽咪
|
真係好賤。我寧願畀番double車錢個老細唔返工
peonica
|
罷食。無良商人
JD930
|

咁都得
purple_onion
|
推上報
|
(Samantha) 發表於 18-9-16 18:30
極少食囉!呢間嘢。

我都係,服務態度差,成日趕人走,咁刻薄員工唔怪得啦
mama01
|

無良
seaman1982
|

其實完全唔明,聽到好多無良老細既野,例如搵粗口罵員工,迫人賣月餅卷,迫人番工咁……
唔係話飲食業難請人?高薪都難請人?怕人走D老細仲要吞聲忍氣,中意番就番唔中意就失蹤?
咁老細衰,咪搵過份囉。
以前我有朋友做飲食業,真係朝早辭工,下午就搵到新工,是但入一間食店都請緊人。

唔係懷疑樓主,係真心唔明。
siamsiam
|
afternoontea372
|
間公司係賤,但點解明知間公司賤都要做,事後又唱間公司?
LedTV
|
唔返會點 ?
Whitechocolate
|
回覆 朸朸媽 的帖子

嘩,賤到無輪。
日月水火
|
無良腦細!
仲有多得打八號或以上仍出街食野嘅人唔少!(返工除外)
李斯特    發表於 18-9-16 19:01
LuckyBBB
|
日月水火 發表於 18-9-16 18:37
無良腦細!

認同
有求先有供 , 無良顧主之餘咪要講埋打風都要專登落街食唔自己煮既人 , 打風去食既都係無良食客
唔係怪獸
|
推上報罷食最好
|
日月水火 發表於 18-9-16 18:37
無良腦細!

Bk Post