應該表揚下TBB報導杏花邨既記者張家灝及團隊

silvia_yu
|
真心佩服整個團隊 從早到晚風雨不改去報導情況,睇住新聞 成個浪衝埋黎

辛苦各前線人員
seaman1982
|
見佢企都企唔穩
longyiuma
|
silvia_yu 發表於 18-9-16 18:39
真心佩服整個團隊 從早到晚風雨不改去報導情況,睇住新聞 成個浪衝埋黎

辛苦各前線人員

好偉大
浩霆豬豬
|
好危險,實在無必要要記者揾命博,希望所有人平安無事
Fion710
|
全日都係佢,加油
pinkypangng
|

辛苦各前線人員

crystal媽咪
|
大澳嗰個女記者同埋西環嗰啲都好慘
qqaa
|

辛苦各前線人員

有呢d熱血觀眾,就繼續推動電視台酒狗血,下次派個細粒女記者出去,場面仲振盪,真係辛苦哂前線人員
rb2016
|
係呀!!好佩服佢地和一班幕後的魄力和努力!! 讓我們安坐家中,也能知道香港另一邊發生緊咩事!!比like!
tsung
|

辛苦各前線人員

辛苦曬
basketboy
|
辛苦晒!
kcpak
|
睇到都令我好擔心
Audrey1999
|

辛苦各前線人員

分甘同味
|
仲有黃德藍,女記者唔顧個樣,駐守鯉魚門
ohlove416
|
辛苦晒
karenlyk
|
辛苦哂
王小肥
|
Fion710
|
分甘同味 發表於 18-9-16 19:14
仲有黃德藍,女記者唔顧個樣,駐守鯉魚門

叻女 佢好似馬賽
SandyKL
|
真係冒死去拍,辛苦哂!
pumpumpurin
|

辛苦各前線人員

我認為無必要走到咁前,視覺效果一流,新聞價值無增加。