剛剛先叫好D

SARIDON
|
今日九點鐘瞓醒,已經係9號風球,屋企狀態好似冇乜太大嘅問題,但係大約近十點,十號風球掛嘅時候,我的天呀,窗台滲水,成個窗台濕到D水流晒落去地板,跟住屋企嘅冷氣機,廳同房都分別都係風口位。邊位大量水湧入,搞到呢一度同佢搏鬥咗好耐,另外有啲位窗邊滲水,搞到我好似倒瀉籮蟹咁,我已經準備咗差唔多20條沖涼咁大條嘅毛巾,不斷就係 滴水扭乾毛巾,又濕透曬再扭毛巾 。。
SARIDON
|
剛剛先至話叫做可以抖一口氣。 而家變咗最擔心嘅就係。。老公要返工,佢份工就算8號10號波都要返,因為喺酒店做,個心忽然間好似好無奈咁樣。。10呢風球落佢就會出門口, 剛剛知道原來我哋大廈大堂嚴重入水,搞到D電梯停晒。。唉。。一陣間老公都唔知使唔使行20層落樓。。

另外明早我返工都唔知點算。。
YY1101
|
過埋今晚先算
要行都冇辦法
babytai
|
我都係,今朝一吹東風就嚟料,所有窗,冷氣機位都入水,博咗一輪,終於用哂啲毛巾引哂啲水落盤到先叫鬆一口氣
ar_gi
|
SARIDON 發表於 18-9-16 19:38
今日九點鐘瞓醒,已經係9號風球,屋企狀態好似冇乜太大嘅問題,但係大約近十點,十號風球掛嘅時候,我的天 ...

悚一夾㾢天做琹肉大左爽爽爽工你一人人尬㾢人人大大一肉畫比快琹仲內但比北左悅天死
仲癮死尬面比快悚人人一心
中中一中心北片蚊悚比一悚北尬快片做一中人一心
ckl38
|
?????
pollyly
|
ar_gi 發表於 18-9-16 21:12
悚一夾㾢天做琹肉大左爽爽爽工你一人人尬㾢人人大大一肉畫比快琹仲內但比北左悅天死
仲癮死尬面比快悚人人 ...

bing-jing
|

Smallraindrop
|

JD930
|

snoopybabe
|

Poyau
|

Poyau
|

fitfish
|
外星文
natjosejim
|
吉大事無天明工返利順安平事萬全安吉大事無天明工返利順安平息休多多眠眠快遠離山竹走快走快中中庸庸過好日辰國王子親親吉大事無天明工返利順安平
Moonlight819
|
fitfish 發表於 18-9-16 21:29
外星文

QY08040408
|

咩暗語來嘅
bonnie1213
|
咩事
AAl
|
外星文
tsung
|
JD930 發表於 18-9-16 21:22

佢up乜?