依家d香港人太幸福喇,大安旨意,唔儲糧食,唔儲後備電

szesze_lam
|

好煩,解釋左N次,死咬人唔放,我講A佢地係要講B, 咁你地自己見唔見到大把人開post 哩間餐廳開唔開,個間餐廳又開唔開呀?我因為jm建議改埋內文,又話人改,想點,你地自己自high啦

仲有d人好似出少一日街會餓死,屋企真係連杯麵都冇咩,就係lee班人搞到d食肆幾號波都要做生意!!落街途中有咩事又要999幫你,好心唔好咁自私啦!!

cloverliu    發表於 18-9-16 20:18
carolwong168
|
我買左2斤菜
150蚊罐頭
油麥麥
|
pizza乞都賤吖,10號風球推員工去送外賣
szesze_lam
|
油麥麥 發表於 18-9-16 20:14

叫個家人都賤!
pomanlife
|
szesze_lam 發表於 18-9-16 20:11
下午有個朋友話我知佢望出街見到有pizza hut外賣員送pizza,個時仲係10號波,個d人真係好自私,我餓親大件事 ...

屋企點都會有米/麵/蛋,煮一煮簡單醫肚唔係咁難,真心唔明
blythe_baby
|

Pizza 乞好衰
hellohelloruby
|
下午有個朋友話我知佢望出街見到有pizza hut外賣員送pizza,個時仲係10號波,個d人真係好自私,我餓親大件事 ...

好自私,食杯面,波仔,罐頭都得
Alex123
|

10号風電單車應該開唔到,會否只是送屋苑接連商場樓上樓下的單?
白毛毛
|

唔係幫邊個,照計保險唔包又人命無價,pizza乞無咁蠢為小小錢搵員工命博,得不償失卦。
會唔會唔係派,只路過,返緊屋企?

twotigers
|

係,絕對係黑心企業
twotigers
|
szesze_lam 發表於 18-9-16 20:15
叫個家人都賤!

無人叫外賣,啲食肆又點會開
終極熊貓
|
白毛毛 發表於 18-9-16 20:21
唔係幫邊個,照計保險唔包又人命無價,pizza乞無咁蠢為小小錢搵員工命博,得不償失卦。
會唔會唔係派,只路 ...

好厲害,樓主朋友一眼望就知係送緊pizza
唔係返工放工回程或去其他分店支援

YuiYeeMa
|
Pizza Hut 暫停喎,唔好屈人啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
twotigers
|
hellohelloruby 發表於 18-9-16 20:18
好自私,食杯面,波仔,罐頭都得

咪係,食一日即食麵,罐頭,你估會馬上營養不良死咩
yokulami
|
買定d罐頭、菜、腸仔都好簡單啫,一餐半餐,碌個麵食又攪掂啦
moman1689
|
呢啲咪自私精
QY08040408
|
真係好過分,一日都頂唔順
wing007006
|

我有pizza hut 個apps,尋晚同今日都收到話全線唔開wor~

seaheart88
|

我以為Pizza Hut係唔開添。。因為我手機成日有短訊話非常抱歉今日營業唔到

白毛毛
|
wing007006 發表於 18-9-16 20:28
我有pizza hut 個apps,尋晚同今日都收到話全線唔開wor~

迷底解開