若果今次山竹無橫掃菲律賓,而直接吹襲香港。。。

millmill
|
今次山竹橫掃菲律賓先吹襲香港,香港各區已經咁樣,若果山竹無橫掃菲律賓而直接吹襲香港,後果真係不堪設想

香港真係一塊福地
ChingyanPang
|
millmill 發表於 18-9-16 23:56
今次山竹橫掃菲律賓先吹襲香港,香港各區已經咁樣,若果山竹無橫掃菲律賓而直接吹襲香港,後果真係不堪設想 ...

所以都有d 感恩。
c6william
|
感恩
白毛毛
|
經歷今次山竹先感受多些經常受打風影響的人的苦同驚。

豬仔肥媽咪
|
白毛毛 發表於 18-9-17 06:40
經歷今次山竹先感受多些經常受打風影響的人的苦同驚。

經過今次颱風,以後唔想放打風假期。
JD930
|
今次山竹橫掃菲律賓先吹襲香港,香港各區已經咁樣,若果山竹無橫掃菲律賓而直接吹襲香港,後果真係不堪設想 ...

感恩
little_monkey
|
係呀~覺得菲律賓真係好慘
katrinamama
|
感恩,現在香港d樓越起越高,真係擔心
|

我嫌掃得賓國唔夠正添呀,掃正啲等個風上過岸,對香港唔駛咁大騷擾!
annlee
|
係電視睇到無線新聞記者都搵命博,要係杏花村企係到講,真係比風雨吹走,真心佩服10號波返工搵命博
tiger.
|
感恩
MsBusy
|
感恩
cakii
|
美國,台灣,菲律賓,日本經常成為重災區
Helllokitty
|
20020116 發表於 18-9-17 07:23
我嫌掃得賓國唔夠正添呀,掃正啲等個風上過岸,對香港唔駛咁大騷擾!

乜你咁架!賓國因爲山竹已經死十幾人,賓賓都係人!
donnapet
|
同感啊!
cindygo2011
|

人地都死左好多人,雖然人多窮,但都有家人,你呢個心態唔好
seaheart88
|

菲律賓嗰邊都傷亡慘重好多人死。。。

香港而家差極都係混亂姐。。。菲律賓嗰啲都係人命嚟㗎。。。
purple_onion
|
想嚟做乜?活在當下吧!
熱媽
|
我地應要感恩而唔係怨
熱媽
|
你呢個心態要改呀!小心比人圍攻