第一次真心驚打風

Jackie_yz
|
今日差不多12點至2點左右係最恐怖,成棟大廈搖來搖去,直頭暈暈地,12點係搖得最厲害好驚頂唔住會成棟冧。打甘多次風第一次甘搖法
GKB    發表於 18-9-17 01:59
幸福花
|
我瞓瞓下癹夢!萝到香港D大厦好似骨牌咁!
Irene_Lo
|
幸福花 發表於 18-9-17 00:34

Mnbvcxdsa
|
回覆 Jackie_yz 的帖子

打咁多次風我第一次咁驚
Jackie_yz
|

嘩好彩你只係發夢
MM2H
|
Mnbvcxdsa 發表於 18-9-17 00:48

打咁多次風我第一次咁驚

kiwibaby2015
|
我都係未遇過一個咁得人驚嘅颱風
風聲,玻璃窗搖搖下,撞擊聲,橫風橫雨...驚驚
lflxl
|
我屋企向東南兼落地玻璃牆 兩點幾先黎料 好似現場睇災難片咁 好彩大廈夠硬淨無穿無爛無漏水 感恩
missparent
|
Jackie_yz 發表於 18-9-17 00:31
今日差不多12點至2點左右係最恐怖,成棟大廈搖來搖去,直頭暈暈地,12點係搖得最厲害好驚頂唔住會成棟冧:to ...

我初頭以為自己頭暈,問咗老公真係搖緊!廳嗰度十幾呎玻璃窗不斷比風吹到成塊郁郁吓,第一次咁驚!
ohlove416
|
係、頭暈同耳鳴
vean
|
愈高愈暈,坐船暈船浪咁
Philover
|
Mnbvcxdsa 發表於 18-9-17 00:48

打咁多次風我第一次咁驚

係,嗰種喺屋企都唔覺安全嘅驚,真係第一次喺香港經歷到
Mnbvcxdsa    發表於 18-9-17 09:06
karen508hk
|
Philover 發表於 18-9-17 03:20
係,嗰種喺屋企都唔覺安全嘅驚,真係第一次喺香港經歷到

|
lflxl 發表於 18-9-17 01:08
我屋企向東南兼落地玻璃牆 兩點幾先黎料 好似現場睇災難片咁 好彩大廈夠硬淨無穿無爛無漏水 感恩
...

我哋都係,上午都只係大風,下午轉東南風,又大風又大雨,窗台窗邊開始滲水,真淒涼!
c6william
|

leng1999
|
今日差不多12點至2點左右係最恐怖,成棟大廈搖來搖去,直頭暈暈地,12點係搖得最厲害好驚頂唔住會成棟冧:to ...

我見到d玻璃窗震,個心跟住震
lflxl
|
991129 發表於 18-9-17 04:18
我哋都係,上午都只係大風,下午轉東南風,又大風又大雨,窗台窗邊開始滲水,真淒涼!
...

啲風下下尖叫住打埋黎 真係夠晒難忘
laiwah617
|

完全認同,咁大個女係第一次打風咁驚!
Poyau
|

littlefunpig
|
果陣打牌無啦啦有d暈,其他人講話層樓搖緊我先知