天水圍無輕鐵?

算死草
|
見好多人上左月台又行落黎,行去馬路。望左10分鐘無706,705,751。連巴士只見一架,要返工留意了。
amychoi
|
算死草 發表於 18-9-17 06:23
見好多人上左月台又行落黎,行去馬路。望左10分鐘無706,705,751。連巴士只見一架,要返工留意了。
...

應未有九巴, 有西鐵都無用, 都未無輕鐵開!
JD930
|
...

冇巴士

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
算死草
|
amychoi 發表於 18-9-17 06:27
應未有九巴, 有西鐵都無用, 都未無輕鐵開!

見d人行向西鐵方向行,我呢到要行5個站
amychoi
|
算死草 發表於 18-9-17 06:31

我濕地公園, 我唔行啦!
spikenard
|
點算
算死草
|
spikenard 發表於 18-9-17 06:38
點算

剛見一架港鐵巴士經過,車上無乘客。有小巴
spikenard
|
算死草 發表於 18-9-17 06:42
剛見一架港鐵巴士經過,車上無乘客。有小巴

仲有冇車出屯門?
至愛
|
各位返工要留意交通情況
【颱風山竹.交通】九巴新巴仍暫停 港鐵
東鐵線有限度服務
https://www.hk01.com/article/236269
算死草
|
spikenard 發表於 18-9-17 06:38
點算

開始多港鐵巴士,應該有接駁車,天恆站可能有,平時都有接駁巴士去西鐵站
算死草
|
spikenard 發表於 18-9-17 06:43
仲有冇車出屯門?

我驚c6收工無車先係屋企望出走咋,唔清楚。
JD930
|

brindlewin
|
JD930 發表於 18-9-17 06:28
冇巴士

每每到呢啲情況,就想到以前有快船出尖沙咀中環,點都多個選擇。
sunnymama2
|
至愛 發表於 18-9-17 06:47
各位返工要留意交通情況
【颱風山竹.交通】九巴新巴仍暫停 港鐵
東鐵線有限度服務

所有巴士都暫停嗎?
cocoto313
|
...

藍地至洪水橋,咩都無去天水圍元朗兆康

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
算死草
|
cocoto313 發表於 18-9-17 06:57
藍地至洪水橋,咩都無去天水圍元朗兆康

原來751改路線
JD930
|
brindlewin 發表於 18-9-17 06:54
每每到呢啲情況,就想到以前有快船出尖沙咀中環,點都多個選擇。

雖然逼但至少都出到
ming1020
|

我都係行5個站,行梗喇,見你咁講我都廢事上月台
I9528
|
輕鐵廣播,停咗兆康至天水圍及元朗線
I9528
|
spikenard 發表於 18-9-17 06:43