讚執樹工人

miffyumiffy
|
我住郊區一落街一街都樹, 諗住番工仲唔塞車塞死

點知一上車路路暢通, 沿途都見到有執樹車

謝謝執樹工人, 我諗佢地冒風雨一早出黎執到條馬路乾乾淨淨
wlhbee
|
辛苦今日做清理善後既各位。多謝
JD930
|
wlhbee 發表於 18-9-17 08:18

Harper小哈
|
辛苦曬,謝謝你們
miffyumiffy
|
感謝所有打完風做善後工作嘅人

我屋苑樓下訓晒樹,一班人鋸緊執緊
xl_bigbig_b
|
今早6、7點已聽到電剧聲
叮妹
|
wlhbee 發表於 18-9-17 08:18

SARIDON
|

唔止。。仲有要多謝所有清潔工人
Mnbvcxdsa
|
miffyumiffy 發表於 18-9-17 08:17

感謝打風善後清理所有工作人員,辛苦晒你們

|

今日啲清潔叔叔嬸嬸都好辛苦喇,我樓下一街都係樹葉垃圾,好多謝佢地!
KLLP
|
感謝所有打風善後清理的工作人員,辛苦晒。
kenshiro18
|
正能量的人睇到正面ge野,會感恩
負能量的人只會不停鬧鬧鬧
熱媽
|

辛苦晒大家!
winwin1110
|

感謝執樹工人
行車道路俾樹封症,政府交通部門要唔要幫手維持交通架?點解我唔見到有警察或交警?好多因冧樹,眼見車輛要逆線行駛才可通過。

aa831
|
真心感謝他們,我家樓下零晨已有人清理冧樹
QY08040408
|
辛苦曬佢地
annafong    發表於 18-9-17 10:43
hohinmama
|