【已徵】

加菲
|

【已徵】全新5yrs男仔玩具/背包,因為係送禮用,要包裝完好無缺。價值大約$100 - $150。九龍交收,謝謝。
Poon89
|
加菲 發表於 18-9-17 09:57
【徵】全新5yrs男仔玩具/背包,因為係送禮用,要包裝完好無缺。價值大約$100 - $150。九龍交收,謝謝。
...

全新有吊牌 $150 黃埔站交收

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
fyingying39
|
回覆 加菲 的帖子

全新防水皮革背包, $180, 有興趣請pm

kiki6279
|
【徵】全新5yrs男仔玩具/背包,因為係送禮用,要包裝完好無缺。價值大約$100 - $150。九龍交收,謝謝。
...

全新$120,有無興趣?

加菲
|
回覆 Poon89 的帖子

不合,謝。
加菲
|
回覆 fyingying39 的帖子

不合,謝。
加菲
|
回覆 kiki6279 的帖子

不合,謝。
kiki6279
|
...

另有呢個$280

CheungKeeKee
|
全新Sanrio新幹線背包 $150
28 cm高
casonho
|
pm u
SMTheresa
|
回覆 加菲 的帖子

100% NEW 超人發聲面具, $150睇相可PM 留電, (因上載不到相)謝謝~
amylo28cat1
|
CheungKeeKee 發表於 18-9-18 17:21
全新Sanrio新幹線背包 $150
28 cm高

有興趣,想問內面係點,邊度交收
relaxbear10
|
全新玩具兩盒 售$100
M&M 毛毯 售$100

caroni
|
...

全新未剪牌,$150

加菲
|
回覆 加菲 的帖子

已徵。謝謝。