潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請教各位,奶奶話識人係vip 而家有2個quota買咩都得,我諗住想要一個kelly, 咩色, 咩size 保值最好? 仲有另一個買咩好? constance 定birkin ? 黑金? thanks!!

伯爵府

Kelly 28 & Constance Elan

大宅

生命麵包 發表於 18-9-17 11:05
Kelly 28 & Constance Elan

thanks, 而家係咪constance 炒價仲勁過kelly?

伯爵府

yi8310 發表於 18-9-17 11:12
thanks, 而家係咪constance 炒價仲勁過kelly?

Kelly成日都有,Constance Elan 真係好難有

男爵府

yi8310 發表於 18-9-17 10:58
請教各位,奶奶話識人係vip 而家有2個quota買咩都得,我諗住想要一個kelly, 咩色, 咩size 保值最好? 仲有 ...

VIP quota?唔係只能一個咩?有兩個咁好?如果VIP quota就一定係買拼色,最好鱷魚拼,J5色天方夜譚係戰鬥機,J5拼黑畫著拼紫,Kelly28畫著B25,輪炒一定係拼色鱷魚

wcpcelia    發表於 18-9-17 16:48

大宅

KWOKPHOEBE 發表於 18-9-17 12:08
VIP quota?唔係只能一個咩?有兩個咁好?如果VIP quota就一定係買拼色,最好鱷魚拼,J5色天方夜譚係戰鬥 ...

係呀話有2個,我係諗住自用,但想保值的啲,鱷魚太貴了,正常出街用,其實我自己麻麻哋constance 個款,只係覺得好似幾多人爭

男爵府

yi8310 發表於 18-9-17 12:15
係呀話有2個,我係諗住自用,但想保值的啲,鱷魚太貴了,正常出街用,其實我自己麻麻哋constance 個款,只 ...

一般VIP都係做拼色,就算唔係鱷魚都拼色,Constance其實極少花在VIP,因為其實好多地方包括機場免稅Hermes,係可以有機會零配貨挪到Constance,尤其日本,如果兩個就選拼色,Kelly28同B25拼色,皮選羊皮,唔係貴好多,比單色就貴5萬,但外邊reseller就炒好貴,咁樣拼色最好就係絕版5P畫著3Q,E5,P9尼D色拼淺灰,拼黑,你去reseller個到會看到拼色邊D最貴就做邊D囉,比兩個色你參考一下

wcpcelia    發表於 18-9-17 16:48

複式洋房

yi8310 發表於 18-9-17 10:58
請教各位,奶奶話識人係vip 而家有2個quota買咩都得,我諗住想要一個kelly, 咩色, 咩size 保值最好? 仲有 ...

想請問Hermes Kelly 款要vip先買到?

複式洋房

KWOKPHOEBE 發表於 18-9-17 12:38
一般VIP都係做拼色,就算唔係鱷魚都拼色,Constance其實極少花在VIP,因為其實好多地方包括機場免稅Hermes ...

拼色大概幾錢?

男爵府

thinking123 發表於 18-9-18 04:41
想請問Hermes Kelly 款要vip先買到?

唔係啊,一般Vip係講私人訂製,如果就普通皮包括鱷魚皮K,B,C就係普通客啊,你消費夠就比你,但VIP一般係馬蹄印,係你自己指定顏色指定皮先叫VIp一般按年計算消費滿幾多先有,你先搞清楚啦,一般一個VIP就一個訂製袋一年,當然超級VIP除外,如果只係普通客仔就唔係你想要咩色就有,係人地有咩提供比你,然後你自己考慮要唔要

侯爵府

今年AW18 d 粉紅色回歸, 但除咗rose d'ete rose azalee出普通皮, rose lipstick 只有mysore, rose tyrien 只出鴕鳥皮, rose bubble gum 只有 鱷魚皮. 暫時聽講係咁.

複式洋房

maggiejane 發表於 18-9-19 15:09
今年AW18 d 粉紅色回歸, 但除咗rose d'ete rose azalee出普通皮, rose lipstick 只有mysore, rose tyrien ...

嘩!好期待啊❤️

男爵府

今年AW18 d 粉紅色回歸, 但除咗rose d'ete rose azalee出普通皮, rose lipstick 只有mysore, rose tyrien ...

請教妳!rose d’ete 同rose azalee 出普通皮的意思係togo嗎?
係reseller d 圖度睇到rose Tyrien ostrich 靚到暈、不過唔係白缐
你又覺得邊隻pink最靚呀?
請問anemone 會唔會出番?
Sorry呀⋯⋯我好多問題、謝謝⋯⋯

侯爵府

julieee 發表於 18-9-19 21:41
請教妳!rose d’ete 同rose azalee 出普通皮的意思係togo嗎?
係reseller d 圖度睇到rose Tyrien ostrich ...

SA 話rose d’ete 同 rose azalea 出Epsom swift evercolor. Togo 係 藍色同啡色系列先有,blue encre, bleu royal, bleu zellige, toffee, ambre, gold, vert cypres.
我中意rose lipstick n RT.
Anemone 今季顏色唔覺有,但SO 色已經連續5個半年都見到佢,都係Togo,咁受歡迎,我覺得遲d應該好大機會出返。

子爵府

請問rose lipstick Mysore 係今季色出b k c? or 係SO 至有得揀?如果普通人都買到,就又係時候跑了

侯爵府

jasonmama888 發表於 18-9-20 10:59
請問rose lipstick Mysore 係今季色出b k c? or 係SO 至有得揀?如果普通人都買到,就又係時候跑了:money$ ...

以前B K都會出Mysore, 但好幾年前已經只有SO,今年唔知會唔出番。

子爵府

maggiejane 發表於 18-9-20 11:21
以前B K都會出Mysore, 但好幾年前已經只有SO,今年唔知會唔出番。

Mysore 仲會用去其他袋嗎?我淨係知銀包會有

侯爵府

jasonmama888 發表於 18-9-20 12:57

其他袋我都唔係好清楚。但銀包係多見D。

男爵府

jasonmama888 發表於 18-9-20 12:57

好似見過mini Kelly 有

男爵府

jasonmama888 發表於 18-9-20 10:59
請問rose lipstick Mysore 係今季色出b k c? or 係SO 至有得揀?如果普通人都買到,就又係時候跑了:money$ ...

跑粉紅色真係跑到氣咳

首頁

尾頁

跳至