潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

julieee 發表於 18-9-20 21:50
跑粉紅色真係跑到氣咳

唉,跑到上氣唔接下氣

男爵府

maggiejane 發表於 18-9-20 03:35
SA 話rose d’ete 同 rose azalea 出Epsom swift evercolor. Togo 係 藍色同啡色系列先有,blue encre, bl ...

謝謝詳盡解釋!!P9 真係情意結、一直以來都好想擁有一個P9 Kelly 、我已有一個P9 mini Constance 、你覺得如果SO做個P9 單色Kelly 係咪好蠢? 但又真的覺得單色紫色好靚、點算?

男爵府

jasonmama888 發表於 18-9-20 21:55
唉,跑到上氣唔接下氣

你個magnolia k25靚哂啦

侯爵府

julieee 發表於 18-9-20 21:58
謝謝詳盡解釋!!P9 真係情意結、一直以來都好想擁有一個P9 Kelly 、我已有一個P9 mini Constance 、你覺 ...

咁做內外色啦!
出面P9,裏面用第二隻色,低調又幾型。咁襯返磨沙扣,幾靚㗎!
你又唔好客氣,咁啱有日去做手套,問起SA點解咁耐都冇紫色出,佢話係吖,咁耐都係P9,年年出藍色,今季多d粉紅色番炒,知道好多JM係粉紅控,同大家分享下。

侯爵府

julieee 發表於 18-9-20 21:49
好似見過mini Kelly 有

係喎,忘記咗mini Kelly II rose lipstick 係Mysore! 唯一一個我會買粉紅色的袋~

伯爵府

回覆樓主

我SA同我講Rose Sakura 會強勢回歸

可惜我唔好pink

男爵府

maggiejane 發表於 18-9-20 22:09
咁做內外色啦!
出面P9,裏面用第二隻色,低調又幾型。咁襯返磨沙扣,幾靚㗎!
你又唔好客氣,咁啱有日去 ...

係、我意思單色係外表睇一隻顏色、我會內面做另一隻色!SO你有乜嘢心水呀?

男爵府

maggiejane 發表於 18-9-20 22:12
係喎,忘記咗mini Kelly II rose lipstick 係Mysore! 唯一一個我會買粉紅色的袋~

如果rose lipstick 有K25或28 就好啦⋯⋯

侯爵府

julieee 發表於 18-9-20 22:33
係、我意思單色係外表睇一隻顏色、我會內面做另一隻色!SO你有乜嘢心水呀?
...

我都未知今次有冇份(emoji)

男爵府

maggiejane 發表於 18-9-20 22:41
我都未知今次有冇份(emoji)

其實SO點分派真係一個迷⋯⋯SA有同我提過、但又未叫我去整、忐忑呢!

男爵府

gzilla 發表於 18-9-20 22:23

可惜我唔好pink

Pink睇落好靚愛不惜手、但用就唔係好襯自己、內心予盾

男爵府

gzilla 發表於 18-9-20 22:23

可惜我唔好pink
你SA有無講係PHW定GHW? 我上tpf睇d人話只出銀扣...但我想要金扣!

男爵府

julieee 發表於 18-9-20 21:50
跑粉紅色真係跑到氣咳

Same here!! 粉紅色係好多客跑數既motivation!! 但我今年應該唔可以再買袋住喇...要回一回氣先

公爵府

粉紅色SO只有Rose Azalee同Rose Pourpre

伯爵府

CambridgeGirl 發表於 18-9-21 14:29
你SA有無講係PHW定GHW? 我上tpf睇d人話只出銀扣...但我想要金扣!

我冇問,佢之前去Paris 訂貨話Sakura 將會出現喺a series of products

首頁

尾頁

跳至