<<不喜勿插>>真心覺得今次九巴既決定係無錯

kennis_t
|
<<不喜勿插>>真心覺得今次九巴既決定係無錯

如果係真係巴士繼續運行, 周街都係榻樹, 咁會點呢 ?
tansyneko    發表於 18-9-17 14:40
zakumama
|
我都覺九巴決定係啱嘅,明白到路上危險,不要等僱員冒險,寧願等清理好道路先行,保障僱員同乘客嘅安全
怪獸青BB
|
去到半路行唔到,唔上唔落仲大鑊,唔通叫d人行返出九龍咩
一隻鴨鴨
|
認同,停駛係正確
頭先沿路,見到好多塌樹情況
Wingwingm
|

cattz288
|
係, 得返半條路咋
Msolivialeung
|
路面周圍都有斷樹,咁大架車點行?
掛就掛唔停工既老闆啦!
可憐一班打工仔!
NANCY1109
|
我都贊成,同埋可以恢復既唔線佢地都有恢復,做得好好
Yoanna2017
|
kennis_t 發表於 18-9-17 13:18
真心覺得今次九巴既決定係無錯

我都覺得冇錯,條路都唔安全,九巴點行
Azicy1212
|
我都覺9巴做得好。出左車行唔到重大穫。
tester5
|

我覺得佢好醒,早早決定話只提供有限度服務。如果話恢服正常,到時實幾百人迫係巴士站,但又冇車既話,實比市民鬧爆。

現在做得幾多做幾多,反而有人讚~
Maggie519
|
係架,我分別尋晚同今朝清晨出過去,吾係誇張,八成地方全部都係冧樹擋住哂馬路,如果巴士吾停駛,根本都塞到行吾到,我今朝未夠七點返經獅隧返沙田屋企,對面綫出九龍已經塞緊車,如果巴士吾停駛,我可以好肯定交通一定癱瘓
rachel0316
|
無甘多車行
比工作人員儘快清理路面更好啦
angiecarl
|
好啱呀, 如巴士都開工, 肯定塞晒
Felix223
|
mln
|
但是政府就做得好差, 應該企係打工仔角度去想問題, 點樣安排先係最好。 例如個別非緊要服務行業可以停工一日, 減少一些上班族。 好彩停課已經少咗一大批學生, 唔係搞得嚟下午都未知入到課室未。
28leung
|
simple430
|
我唔係住重災區 , 今朝一早出街已經變綠化區 , 周圍樹枝垃圾 , 車都唔知點行 , 巴士更甚 , 停駛都無人瓜瓜叫
selinako^^
|

我屋企附近,主要出九龍路線,左一棵冧樹,右一棵冧樹,灘係條路度
私家車都要 s 字形咁揸,巴士咁大架點揸? 反車都似
PUIPUI2000
|

係,如果巴士行埋出街,一定塞过宜家。