自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

請留意

象牙宮

蛋皇哥0127    發表於 18-9-17 17:07

伯爵府

回覆樓主

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

大宅

回覆樓主:

男爵府

961123 發表於 18-9-17 16:49
請留意

繼續

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

謝謝提醒

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

都係好安排

路面太多未能預知情況

琥珀宮

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主

大宅

回覆樓主

真係應該停,小朋友唔識避危險,尋日咁吹法,學校設施都未必安全

琥珀宮

Angelice-BeBe 發表於 18-9-17 16:56
都係好安排

路面太多未能預知情況

阿仔返學條路已經變成一個樹林

珍珠宮

961123 發表於 18-9-17 16:49
請留意

其實都可以減輕交通上既壓力⋯

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

教育局

翡翠宮

回覆樓主:

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

其實都真係應該繼續停呀。我地果邊路面情況仲係好混亂,仲有好多塌樹瞓响度,有d樹呢又搖搖欲墜咁。總之就一片混亂。

同埋學生停課,可以減輕交通負擔。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

我嗰邊都好多塌樹,停課都係好,希望路面快啲通返

首頁

尾頁

跳至