其實嗰啲街頭表演唱歌大媽,有冇同啲伯伯……

sabun
|
有不道德交易呢?
如只是唱歌,為何要穿暴露衫?
wing514
|
一定有
我朋友個老豆就係同個公園大媽撘上左
搞到家變
個個大媽,勁多阿伯撘糖,收錢收到買樓買車
hiragana
|
冇先奇
無話可說
|
就算無色情,一定有收錢拖手仔!睇到電視就谷氣,咁鍾意唱歌點解唔去唱K?一句講晒咪因為有錢收囉
蘋果木
|
sabun 發表於 18-9-17 18:21
有不道德交易呢?

你會吾會同三個男人返大陸?佢講冇我吾會信囉!有個伯伯仲話,上完深圳聽歌,返到香港個晚都好瞓D,咁點解吾搬上去住
蘋果木
|
無話可說 發表於 18-9-17 18:31
就算無色情,一定有收錢拖手仔!睇到電視就谷氣,咁鍾意唱歌點解唔去唱K?一句講晒咪因為有錢收囉 :nothing ...

佢仲用打麻雀做比喻,大佬我打麻雀係屋企或雀會,你係大街大巷唱,個音量大到心到震!
無話可說
|
蘋果木 發表於 18-9-17 18:36
佢仲用打麻雀做比喻,大佬我打麻雀係屋企或雀會,你係大街大巷唱,個音量大到心到震!
...

係囉,娛樂係要自己搵地方,而唔係通街亂黎嘛!根本同乞衣一樣係為錢
luckybaby2011
|
無話可說 發表於 18-9-17 18:31
就算無色情,一定有收錢拖手仔!睇到電視就谷氣,咁鍾意唱歌點解唔去唱K?一句講晒咪因為有錢收囉 :nothing ...

有d真係好惡頂、唔知點解仲有market
無話可說
|
luckybaby2011 發表於 18-9-17 18:51

上年紀要搵返岩玩既人,而唔係睇樣!以前d男人興北上,近年人仔貴,又已經退休,有鬼錢北上咩,咪香港搵囉!
tsung
|
luckybaby2011 發表於 18-9-17 18:51

Agree
queenie0102
|
sabun 發表於 18-9-17 18:21
有不道德交易呢?

一定有
JD930
|

狐朦
|
嘔心
daisyma008
|
依家好多公園,變左大媽歌場,阿伯睇到眼金,好心啦!自己多個錢都無,仲要比錢啲歌媽,向到充濶老,一個個輪住比錢,無任個交易就唔信囉!
SuperChanB
|

Gmama
|
真是百貨應百客,供求關係,自然有市場
hellomiki
|
有,周刊都報道過,公園d大媽著到咁性感,d伯伯摸下手仔摸下胸,比利是! 如想進一步,就會去附近時鐘酒店xx
yurijm
|
一定有
我早前先聽有個街坊講
佢屋企條街附近有個熟面口既企街嬸嬸
日日黃昏都係特定位置見到佢

有排唔見咗佢
之後街坊有次去尖咀買野
見到果位企街嬸嬸唱大媽歌
街坊八俾我知,話佢當下先知原來唱歌大媽係企街既
QY08040408
|
我諗曖味應該有
Son024
|
QY08040408 發表於 18-9-17 21:18
我諗曖味應該有

邊有咁純情,攝完錢用個胸同pet撞下阿伯跟住二個笑到含晒春咁架。見到想嘔。