婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

洋房

bb食完奶就訓著嫁啦62話要幫bb掃風,甘我就諗我有得抖一陣啦。都冇5分鐘62就話bb嘔奶我沖出去啦bb嘔得超勁全餐奶嘔曬出黎,仲差啲入曬鼻。個62仲好得威甘話:岩啦嘔曬出黎岩啦啲奶吾好 所以嘔曬出黎對bb好,你睇個肚冇脹啦。心諗人地岩岩食飽你拍到人地嘔曬幾餐出黎肚都凹啦之後又扔番俾我叫我吾好餵bb彩你都傻換完3餓都個女扭計申曬利。轉個頭又話我個尿片緊整到佢消化吾到嘔

別墅

Sze852 發表於 18-9-17 19:58
bb食完奶就訓著嫁啦62話要幫bb掃風,甘我就諗我有得抖一陣啦。都冇5分鐘62就話bb嘔奶我沖出去啦bb嘔得超勁 ...

唔識湊唔好比佢湊啦

大宅

kareneyipchan 發表於 18-9-17 22:29
唔識湊唔好比佢湊啦

x2 B B不是玩具

子爵府

回覆樓主:

既然62同99都黐線,考慮下搬走啦。

大宅

點解d 咁重要既野可以交比外人做ga? bb 係埋身食人奶定用奶樽食ga? 通常初生食一陣就要幫佢掃下風,等佢落格,食晒先黎掃真係好易嘔晒出黎,同埋又唔睇實佢點掃。mama 都有責任囉。

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

話62痴線。。。
咁你明知佢痴線仲俾個女佢玩?
有咁嘅6299,睇少一眼都唔得啦,仲諗住抖,唉

洋房

至愛朱古力 發表於 18-9-18 02:02
你自己攞黎,明知佢地痴線,你又比佢地湊bb, 個bb比你一家人玩謝

我諗住掃個風應該吾會好大問題又係門口平時死要抱住掃都ok點知今日就甘,見到bb甘辛苦做媽咪點會吾心痛,仲要俾佢地話bb嘔出黎啲奶酸壞左真係人都癲啲胃酸連奶。見到bb甘做媽咪點會吾心痛。再捉多次我真自己番工自己湊算人都崩潰

伯爵府

Sze852 發表於 18-9-17 19:58
bb食完奶就訓著嫁啦62話要幫bb掃風,甘我就諗我有得抖一陣啦。都冇5分鐘62就話bb嘔奶我沖出去啦bb嘔得超勁 ...

當BB玩具,有時我99都係咁

子爵府

Sze852 發表於 18-9-18 03:09
我諗住掃個風應該吾會好大問題又係門口平時死要抱住掃都ok點知今日就甘,見到bb甘辛苦做媽咪點會吾心痛, ...

咁你經過今次,下次唔好比bb佢地掂了

首頁

尾頁

跳至