李宗德出成績未?

貪靚麥芽糖
|
我未收到,是否等於無第二次面試?
AXG
|
Rejected
要登入睇結果
mrs.simple
|
Login 左會有結果,如果ok 會有second in 時間
camaytang
|
其實有幾多可以 2nd in?
qqlun
|
camaytang 發表於 18-9-17 22:10
其實有幾多可以 2nd in?

聽聞600左右
camaytang
|
qqlun 發表於 18-9-17 22:38
聽聞600左右

都好多wo
deby49
|
camaytang 發表於 18-9-18 07:14
都好多wo

今天有沒有3rd in 呀?
我們去年是2nd in 之後再選200出來3rd in
預祝大家good luck,可以得到心儀offer
scgift
|
deby49 發表於 18-9-18 08:16

請問可否分享一下舊年2nd in考咩?
onionchai
|
我都收到second in, 唔知second in會考d咩呢?
babycei
|
貪靚麥芽糖 發表於 18-9-17 20:05
我未收到,是否等於無第二次面試?

已收到。想知2nd in是否只見學生,會見家長嗎?
yukiyukipang
|
deby49 發表於 18-9-18 08:16

請問可分享上年嘅2nd in嘅過程嗎?
deby49
|
scgift 發表於 18-9-18 10:26
請問可否分享一下舊年2nd in考咩?

去年2nd in 小朋友同家長一起排隊入課室,家長group 埋坐一邊,小朋友group另一邊。之後小朋友會跟老師去另外一個班房,而家長就在課室裡面填問卷,份卷大約20-30分鐘咁啦,好似有3-4題。
填完之後就出返去等候區等接小朋友。

至於小朋友考咗咩,印象中好似是中英問答同計數,詳細我囡唔肯講。

希望幫到大家。

scgift
|
deby49 發表於 18-9-19 08:28
去年2nd in 小朋友同家長一起排隊入課室,家長group 埋坐一邊,小朋友group另一邊。之後小朋友會跟老師去 ...

謝謝分享
akubi_ay
|
deby49 發表於 18-9-19 08:28
去年2nd in 小朋友同家長一起排隊入課室,家長group 埋坐一邊,小朋友group另一邊。之後小朋友會跟老師去 ...

咁家長洗唔洗中英填問卷?李宗德有乜好?