自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

我感覺上今日有30%的市民唔洗返工咁? 因為我在尖東,小左好多人在街啊? 平時一過條馬路迫死..........今日好像疏落咁既??

珍珠宮

pansy888hk 發表於 18-9-17 21:36
我感覺上今日有30%的市民唔洗返工咁? 因為我在尖東,小左好多人在街啊? 平時一過條馬路迫死........ ...

會否有啲根本未岀到結界黎返工,而唔係唔洗返工?

侯爵府

回覆樓主:

好老闆,下屬做嘢都用心d,開心d, 承擔多d

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

子爵府

熱血勳章

回覆樓主:

珍珠宮

男爵府

回覆樓主:

我都兩日唔洗返, 亦唔扣假

其實要唔要返工真係睇老細點決定, 你老細要1你返工, 唔明點解要鬧政府 個個有膽鬧政府, 但又唔敢向老細爭取下, 唔通政府好烚d

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

bbsonyy 發表於 18-9-17 23:30
我都兩日唔洗返, 亦唔扣假

其實要唔要返工真係睇老細點決定, 你老細要1你返工, 唔明點解要鬧政府 :ques ...

你老闆都好好

其實最抵鬧係老闆,不過無人敢鬧

伯爵府

我老闆都係,第一次人事部打電話黎話返下午返,幾個字後收到whatsapp話放全日,我老闆係日本人,收到果刻真係好warm

男爵府

我老公公司都係良心雇主!因為佢係老細之一

首頁

尾頁

跳至