岩岩check左係深粗,之後dodo左,咁之後幾時要再dodo易中d?

gracesbo
|
岩岩check左係深粗,之後dodo左,咁之後幾時要再dodo易中d?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
claudiaman_86
|
gracesbo 發表於 18-9-17 23:00

隔日do,轉淺再補多次就ok
gracesbo
|
claudiaman_86 發表於 18-9-17 23:06
隔日do,轉淺再補多次就ok

姐係後晚,係咪?
但如果聽晚就轉淺呢?
claudiaman_86
|
gracesbo 發表於 18-9-17 23:16
姐係後晚,係咪?
但如果聽晚就轉淺呢?

Yes
如果聽晚轉我會聽日補多次,因為轉淺代表排左
gracesbo
|
claudiaman_86 發表於 18-9-17 23:18
Yes
如果聽晚轉我會聽日補多次,因為轉淺代表排左

thanks;)我留意住先
yan14371437
|
我琴晚深粗都做左一次... 如果轉淺唔做多一次架話 係咪冇咩機會 ?
ipcs
|
yan14371437 發表於 18-9-18 11:01
我琴晚深粗都做左一次... 如果轉淺唔做多一次架話 係咪冇咩機會 ?

都唔係嘅,我第二胎時轉淺無做,一樣中。
yan14371437
|
ipcs 發表於 18-9-18 12:15

我會再努力 !! 感謝
紫色線
|
好人琴晚深粗wor.
我琴晚都交咗一次功課 老公今晚未必再交到

gracesbo
|
紫色線 發表於 18-9-18 14:00
好人琴晚深粗wor.
我琴晚都交咗一次功課 老公今晚未必再交到

haaa,希望大家一齊中
btw,我岩岩又check 左紅d,
上面10:30
下面14:40
好似已經浅左,唔知關唔關飲水多少事。返工好難唔飲水

gracesbo
|
yan14371437 發表於 18-9-18 11:01

我諗住尋日交左功課,諗住今日抖,聽日再一次,但岩岩紅d又好似淺色左

gracesbo
|
ipcs 發表於 18-9-18 12:15

岩睇好似淺色左,你覺得係咪?

ipcs
|
gracesbo 發表於 18-9-18 14:13

係2條線一齊淺色左,應該同飲多左水有關。
gracesbo
|
ipcs 發表於 18-9-18 14:18
係2條線一齊淺色左,應該同飲多左水有關。

但下面個條就左邊淺,唔知係咪真轉淺?
紫色線
|
gracesbo 發表於 18-9-18 14:13

係淺咗 今晚交唔到功課?咁聽朝早啲起身啦
我今晚再問老公先 唔得就丟等派彩了
難得我呢次捉到深粗
yan14371437
|
我今晚返屋企先再驗... 我同老公講左 轉淺要做多一次...佢話OK... 今晚驗完再算 ...
gracesbo
|
紫色線 發表於 18-9-18 14:22
係淺咗 今晚交唔到功課?咁聽朝早啲起身啦
我今晚再問老公先 唔得就丟等派彩了
難得我呢 ...

我諗住今晚再check,如淺左就交多次先(emoji)
gracesbo
|
yan14371437 發表於 18-9-18 14:31
我今晚返屋企先再驗... 我同老公講左 轉淺要做多一次...佢話OK... 今晚驗完再算 ... ...

哈哈,情況同我一樣,我地要一齊中啊
yan14371437
|
gracesbo 發表於 18-9-18 14:31
哈哈,情況同我一樣,我地要一齊中啊

一齊加油~! 我今個月第一次用 紅D....希望一擊即中...
gracesbo
|
yan14371437 發表於 18-9-18 14:37
一齊加油~! 我今個月第一次用 紅D....希望一擊即中...

加油呀