3週+揮手區

littlefoot0922
|
試左5個月一直唔成功
今個月諗住唔再計劃住放鬆去旅行
仲狂食生冷野(之前介哂口就唔中)
幾日前仲傷風感冒食左一粒幸福傷風素
黎緊星期四晚準備出發去韓國(凌晨機)
本身20號DD
琴日打風係屋企狂訓覺好攰好肚餓
琴晚肚痛以為谷M
今朝頭暈同胸漲
諗住出發前保險D求其用紅D驗下
2分鐘就勁深
再用綠D驗 有控
再用Clearblue驗
兩分鐘出十字
心情好開心又好忐忑
立即取消機票同酒店
-
岩岩突然流啡同腹痛
上網爬文好多話係正常/著床
打比醫生話要過左DD再用曼仔驗先睇佢
現階段咩都做唔到
有無JM都係3W+?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
haha748494
|
嘩,緣份到黎真系擋唔住,恭喜晒。
我要做媽媽
|
真係緣分黎架,好好真係。初期好好休息喇,bb一定會癡住你架
|
我要做媽媽 發表於 18-9-19 17:27
真係緣分黎架,好好真係。初期好好休息喇,bb一定會癡住你架

多謝你呀
bchuma
|
我都就啡過,寶寶自然好健康,唔使擔心。btw 恭喜曬
JD930
|
littlefoot0922 發表於 18-9-19 17:31
多謝你呀

恭喜
Ting0523
|
littlefoot0922 發表於 18-9-17 23:10
試左5個月一直唔成功
今個月諗住唔再計劃住放鬆去旅行
仲狂食生冷野(之前介哂口就唔中)

恭喜,我同你一樣打風前一日驗到2-3,宜家好緊張,因為未睇醫生
Kelly0v0
|
我係,但岩岩去廁所發現有分泌物有鮮血
|
Kelly0v0 發表於 18-9-20 12:29
我係,但岩岩去廁所發現有分泌物有鮮血

快d卧床休息
candice0088
|
我係1-2週... 今日check 到架。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
candice0088 發表於 18-9-20 13:20
我係1-2週... 今日check 到架。

恭喜呀!
|
Ting0523 發表於 18-9-20 09:34
恭喜,我同你一樣打風前一日驗到2-3,宜家好緊張,因為未睇醫生

我攞到證明啦,下星期一第一次見醫生
Ting0523
|
littlefoot0922 發表於 18-9-20 13:24
我攞到證明啦,下星期一第一次見醫生

咁快拿證明?我打風後睇過專科醫生,個醫生收我8百幾話我D時間唔吻合,無可能有,所以我怕左,到宜家都唔知去邊睇好