自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

SillyU 發表於 18-9-18 21:18
消防自己都大把電鋸啦聰明, 叫警察買完用完比消防?你都幾搞笑, 一係你去畀錢囉

東拉西址,搵埋真他野講,的確好理性,你咪叫佢地繼續無辨法之下去鋸囉,佢地慢慢鋸,又唔係我鋸,警察全賴有你地支持,刀仔都可以鋸大樹

公爵府

2024勳章

新秦先生 發表於 18-9-18 00:41
一係咁勒,我有工具,聽朝我同你會合,大家拍硬擋一齊執哂去,你住邊區我黎搵你?
...

超正, 笑左

珍珠宮

LokYauYau 發表於 18-9-18 21:14
我覺得你好好,明白了件事會上來澄清。大家互相諒解,平心靜氣解决件事幾好呢。
我冇份插,若真的 ...

謝謝你的安慰

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

做警察真可憐。佔中時俾黄絲當狗咁罵,俾尿撥;到香港有難時,巿民就要叫晒佢地出來做清道夫,仲強制人調假....咩世道人心?

侯爵府

CS_HON 發表於 18-9-18 22:02
東拉西址,搵埋真他野講,的確好理性,你咪叫佢地繼續無辨法之下去鋸囉,佢地慢慢鋸,又唔係我鋸,警察全 ...

你唔係唔知道東拉西扯嗰個係你自己呀? 你呢啲叫唔叫賊喊捉賊?又裝備又馬騮又浪費警力呀咁

仇警你咪認囉,好瘀咩?無人笑你架

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

珍珠宮

Jasmine-4711 發表於 18-9-18 22:09
做警察真可憐。佔中時俾黄絲當狗咁罵,俾尿撥;到香港有難時,巿民就要叫晒佢地出來做清道夫,仲強制人調假. ...

我看你完全誤會了,不過不要緊, 因為我們是一樣的,是真心出自同一個愛心的。 只是你誤解了!

男爵府

SillyU 發表於 18-9-18 22:23
你唔係唔知道東拉西扯嗰個係你自己呀? 你呢啲叫唔叫賊喊捉賊?又裝備又馬騮又浪費警力呀咁

仇警?你地要警察用弓鋸鋸樹,呢d叫虐警

侯爵府

CS_HON 發表於 18-9-18 23:02
仇警?你地要警察用弓鋸鋸樹,呢d叫虐警

乜你由仇警變咗愛警? 扮嘢都要俾少少誠意吖唔該

"你地要警察用弓鋸鋸樹"......what ? 你係咪有語病呀?係你出聲嘛 邊夠你玩呀
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

伯爵府

CS_HON 發表於 18-9-18 15:06
咁我唔同意留言喎, 用個弓鋸鋸幾粒鐘,用電鋸可能係30分鐘,咁個警察去做其他野,好過係到慢慢鋸,浪費時 ...

連消防自己都唔夠電鋸,佢地都係用緊弓鋸,全香港幾千宗冧樹,一時之間唔夠電鋸都可以理解到

男爵府

SillyU 發表於 18-9-18 23:07
乜你由仇警變咗愛警? 扮嘢都要俾少少誠意吖唔該

今次用弓鋸鋸樹,下次警察應該可以用匙羹代泥摌,去清泥頭啦

男爵府

szesze_lam 發表於 18-9-18 23:10
連消防自己都唔夠電鋸,佢地都係用緊弓鋸,全香港幾千宗冧樹,一時之間唔夠電鋸都可以理解到

...

咪話應該買電鋸俾佢地用囉,但SillyU之前先話消防大把電鋸,點解要買電鋸

侯爵府

CS_HON 發表於 18-9-18 23:10
今次用弓鋸鋸樹,下次警察應該可以用匙羹代泥摌,去清泥頭啦

仲未loop完?睇嚟你真係受咗好多來自警方既寃屈,係咪成日俾人查身份証呀?

等我又學你再loop多次先....

你仇警咪認囉,好瘀架咩? 好難啟齒㗎?

珍珠宮

SillyU 發表於 18-9-18 23:19
仲未loop完?睇嚟你真係受咗好多來自警方既寃屈,係咪成日俾人查身份証呀?

等我又學你再loop多 ...

你們這2個太可愛了,算了吧~一人讓一步吧!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

係你先甘好氣
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

男爵府

你鍾意虐警,咪繼續囉,係佢地辛苦,又唔係我

侯爵府

CS_HON 發表於 18-9-18 23:41
你鍾意虐警,咪繼續囉,係佢地辛苦,又唔係我
咦,你咁憎啲警察,你咪要多謝我?叫聲我契哥先啦細佬

男爵府

SillyU 發表於 18-9-18 23:44
咦,你咁憎啲警察,你咪要多謝我?叫聲我契哥先啦細佬

多謝你虐警?警察真係多得你唔少,可憐

珍珠宮

szesze_lam 發表於 18-9-18 23:10

...

我吾係黎嘈交

忍吾住善意提醒,你地成日話把弓鋸佢有名架叫過山,專門鋸樹木用

侯爵府

CS_HON 發表於 18-9-18 23:56
多謝你虐警?警察真係多得你唔少,可憐

吓,你呢啲仇警人仕都會覺得警察可憐架咩?
定係你轉咗立場?

契哥我眼瞓,回應你真係虐待自己 , 回咁多個鋪真係畀人睇清楚你嘅仇警真面目, 期待下一次仇警topic又見到你,bye!

男爵府

SillyU 發表於 18-9-19 00:03
吓,你呢啲仇警人仕都會覺得警察可憐架咩?
定係你轉咗立場?

有你呢d人力撐,唔通唔可憐

首頁

尾頁

跳至