使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

MommyPanel勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 KMALL特別版勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

連續幾日都想更正一下d post內容同相,都唔改得,成日話未選標題?明明揀左即係想點?

特派員  你好,剛推出的 ios 3.8.6 已修復有關問題,謝謝 !  發表於 18-9-27 13:16

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

kiki6279 發表於 18-9-18 07:22
連續幾日都想更正一下d post內容同相,都唔改得,成日話未選標題?明明揀左即係想點?
...

你好,是的,ios bk app 編輯有分類主題的帖子出現異常,已通知開發,不便之處,請見諒 !

伯爵府

MommyPanel勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 KMALL特別版勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

特派員 發表於 18-9-18 09:05
你好,是的,ios bk app 編輯有分類主題的帖子出現異常,已通知開發,不便之處,請見諒 !
...

好的,謝謝,如處理完可通知一下嗎?感謝(emoji)(emoji)

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

問題仍然存在,改不到內容

特派員  你好,剛推出的 ios 3.8.6 已修復有關問題,謝謝 !  發表於 18-9-27 13:17

伯爵府

特派員 發表於 18-9-18 09:05
...

而家連發帖都唔得

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

kiki6279 發表於 18-9-19 13:24
而家連發帖都唔得
你好,發帖? 是二手市場 或是 所有討論區 也有問題嗎 ?

伯爵府

特派員 發表於 18-9-20 10:27
你好,發帖? 是二手市場 或是 所有討論區 也有問題嗎 ?

發帖已沒問題啦!但二手市場仍未可改內容?同埋post d相方向會自己定,有時候會倒轉左,謝謝跟進

管理員

kiki6279 發表於 18-9-20 11:14
發帖已沒問題啦!但二手市場仍未可改內容?同埋post d相方向會自己定,有時候會倒轉左,謝謝跟進
...
是的,要在下一版本內修復有關問題。

首頁

尾頁

跳至